Zvezde Granda POČINJU 26 septembra!

23/09/2022 20:00
Scandal novine

PRINTSCREEN YOUTUBE

Zvezde Granda se uskoro vraćaju

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, snimanje nove sezone Zvezda Granda počinje 26. septembra, a tada će biti poznato i na kojoj će se televiziji emitovati poznati šou-program!

Zvezde Granda menjaju emitera

Naime, čelnici United grupe u pregovorima su sa nekoliko televizija povodom emitovanja popularnog formata! Iz igre definitivno su ispale B92, TV Happy i Prva jer se one najverovatnije neće emitovati preko SBB-a koji je u vlasništvu United grupe, što može da znači da će nacionalne frekvencije navodno dobiti i neke druge televizije iako su u žalbenom postupku.

PROČITAJTE: Zvezde Granda na pauzi, žiri oštećen

Scandal novine

PROČITAJTE: Zvezde Granda se VRAĆAJU NA PINK

– Najozbiljniji pregovori trenutno se vode sa Pinkom započinje naš izvor i dodaje:

– U pregovorima sa Pinkom insistira se, navodno, da se ime emisije promeni, pa su oko toga zapeli, tačnije, čelnici Pinka navodno traže da se ime promeni – dodao je izvor.

 

U svakom slučaju, kako sada stvari stoje, takmičenje će se verovatno emitovati na Pinku, a s obzirom na to da se prva emisija snima 26. septembra, to znači da će se već ove nedelje pregovori privesti kraju, te da će biti poznat emiter ovog takmičenja.

U svakom slučaju žiri ostaje u istom sastavu, tu će kao i uvek biti i Saša Popović i poznati voditelji Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije