Zorica Brunclik OTELA MUŽA Vesni Zmijanac: Novica Zdravković sve ispričao pred smrt

10/06/2022 09:00
Scandal novine

PRINTSCREEN YOUTUBE/IVAN VUČIĆEVIĆ

Zorica Brunclik i Novica Zdravkovic

Zorica Brunclik krije mračnu tajnu

Neposredno pre nego što je preminuo, samo za „Skandal!“ Novica Zdravković izneo je šokantne estradne tajne! Naime, bio je svestan da mu se bliži kraj.

Naime, postoji priča o tome da su se Vesna Zmijanac i Kemiš razveli zbog toga što je pevačica bila u šemi sa Draganom Stojkovićem Bosancem, međutim, ljubavni trougao pevačice i dvojice harmonikaša, bio je, izgleda, mnogo zanimljiviji!

Zorica Brunclik je bila u šemi i sa Zoranom Kalezićem, tvrdio je Zdravković

Scandal novine

Novica ZdravkovićPRINTSCREEN YOUTUBE

– Ma kakav trougao? To je bio petougao, šestougao, šta znam, pravi haos! Ni ne znam da su Kemiš i Vesna bili venčani, niti šta je bilo i da li je bilo između njih. Mislim da je jedina istina da su se Kemiiš i Vesna rasturili zbog Zorice Brunclik. Pa ceo Beograd, cela estrada, cela stara Jugoslavija je brujala o tome, nije to bila nikakva tajna – rekao je Novica pred smrt za „Skandal!“.

On se, naime, prisetio uzburkanih odnosa pevačica za koje se govorilo da su slabe na harmonikaše.

– Malo je komplikovana cela ta priča. Zorica je bila već u drugom braku sa Ljubom Kešeljem, ali je bila i u šemi sa Zoranom Kalezićem. Ipak, Zoran Kalezić nije bio spreman da zbog Zorice ostavi suprugu Veru i dvoje male dece. Kalezić je nju ostavio i upoznao je sa svojim drugom, harmonikašem Kemišem i ona se u njega zaljubila! Kemiš je zbog Zorice ostavio Vesnu, a Zorica zbog njega Kešelja! To je onako, najkraće rečeno. Bilo je tu još zavrzlama, ali, bilo pa prošlo. Zaljubila se žena, Bože moj, dešava se… Uopšte ne shvatam u čemu je sad problem kad svi na estradi to znaju. Miloš Bojanić je Zorici na Farmi rekao: Nemoj da ja počnem da pričam o Kaleziću – dodao je Novica.

PROČITAJTE: Zorica Brunclik nikada sebi neće oprostiti ono što je uradila majci

Scandal novine

Zorica Brunclik i Miroljub Arandjelović KemišIVAN VUČIĆEVIĆ

– Na kraju se sve lepo završilo! Kalezić se vratio ženi, Kemiš se razveo od Vesne, Zorica od Kešelja, Vesna Zmijanac je na kratko ostala sama, a Zorica Brunclik i Kemiš su se venčali. Iako su iza sebe imali po dva zvanična braka i petoro dece, našli su sreću jedno uz drugo. I dalje su u srećnom braku. Oženio se i Ljubo Kešelj pevačicom Senom Ordagić i uživa u tom braku i danas. I Zoran Kalezić se posle smrti supruge Vere ponovo oženio… Bosanac je i dalje u srećnom braku sa suprugom Dunjom koja je njegova ljubav iz gimnazijskih dana. Vesna Zmijanac se posle Kemiša udala po drugi put za Vladu Jovanovića i dobila sa njim ćerku Nikoliju, pa je usledio još jedan razvod. Sada su svi srećni i zadovoljni, a ljubavnih zavrzlama iz prošlosti ne bi da se sećaju!

PROČITAJTE: Zorica Brunclik je mislila da je Kemiš voli sve dok nije upoznala ovu ženu

Scandal novine

Zorica i KemišIVAN VUČIĆEVIĆ

ZORICI BRUNCLIK JE BOLJE DA ĆUTI

U istom, poslednjem intervjuu za „Skandal!“ Novica je upozorio Zoricu i da prestane da pominje njegovog pokojnog brata Tomu.

– Zašto bi se Zorica Brunclik ljutila što sam ovo ispričao? Bilo, pa prošlo. Nema ona zašto da se ljuti kada je sve ovo istina. Što da ne kažem? Ja ne lažem! Pa i Zorica je rekla kako je moj brat Toma odlazio sa tezgi sa kriminalcima koji su ga čekali i da nije hteo da se druži sa muzičkom ekipom. Naravnoda moj brat nije hteo da se druži sa svakim. Sedeo je samo sa onima koje je poštovao. Bolje joj je da ćuti i da mog brata Tomu više ne spominje ni u kom kontekstu – rekao je Novica ne želeći da ofira još tajni svoje koleginice za koje nam je tvrdio da ih i te kako dobro zna.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije