ZARATILI MIŠA GROF I NIKOLINA: Moj sin se nike ni OHLADIO, a ona bi da uzme nasledstvo!

23/06/2022 11:32
Scandal novine

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Nikolina Pišek šokirana prozivkama Vidojevog oca

Viktor Ristović, otac pokojnog Vidoja Ristiovića, optužio je svoju snaju Nikolinu Pišek da oupšte ne misli na svog supruga i uspomenu na njega, već želi pošto-poto da se domogne njegovog novca.

– Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je da završi kuću, nije ona došla da da pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želeo najviše na svetu. Pokušavao sam da joj objasnim i kažem: „Nikolina, sin mi se nije ohladio, zvanična obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila.“ Ona traži sveske u kojima je vodio evidenciju. Hoće da ima uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Dolazi da me obilazi, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Šta drugo da radi ovde kad dođe u Beograd kazao je Miša ranije za „Republiku“.

Nikolina se nakon Viktora oglasila za domaće medije i rekla da ne želi da se spušta na svekrov nivo:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Sa žaljenjem razumem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo porodice i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obe svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi – rekla je Nikolina Pišek za „Kurir“.

Međutim, Nikolina se ubrzo oglasila i na Instagramu i objasnila koliko je bole napadi Miše Grofa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije