Viki šokirala zadrugare: Uputila jezive pretnje Marku, pa pomenula popa koju ju je silovao

Breaking news

10/06/2022 18:20
Scandal novine

Viki ima pakleni plan

Viktorija Mitrović je pre pet dana u programu uživo radila test na trudnoću, koji je pokazao dve crte, a dva dana kasnije je odvedena kod lekara, gde su joj rađene analize krvi, u kojima je potvrđeno da je u drugom stanju.

Viki planira da strpa oca svog deteta u zatvor

Od tog dana, haos između njen i Marka Osmakčića se ne smiruje, jer on ne želi dete sa njom, a ona nije želela da abortira. Tokom emisije, došlo je čak i do fizičkog kontakta, kada je ošamarila Osmakčića, a on joj uzvratio, a potom joj direktno i otvoreno pred svima pretio smrću.

Scandal novine

Sve ove jezive scene dodatno su postale još teže i gore kada je Osmakčić tokom jučerašnjeg dana izveden iz Zadruge zbog iznenadne smrti oca, a zadrugari, pa ni Viki još uvek ne znaju ništa o tome!

Oni ceo dan raspredaju o mogućim razlozima Osmakčićevog izlaska, a teorija koja se najviše zavrtela je ta da je Osmakčić priveden upravo zbog pretnji koje je uputio Viktoriji, koja inače sve vreme likuje zbog toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

Viktorija je jutros u razgovoru sa cimerima otkrila da će izaći iz rijalitija kako bi kod doktora uradila ultrazvuk i videla u kojoj je nedelji trudnoće, a kako je rekla, ako Marko ostane u zatvoru, onda će uraditi kiretažu!

– On misli da može sa mnom te fore… Jednog sam strpala u zatvor, evo sad u julu treba da izađe, pa strpaću i njega – pričala je Viktorija, dok su je ostali nemo slušali.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije