Viki PRIZNALA SVE: MARKO I JA SE VOLIMO!

05/08/2022 16:30
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Viki i dalje gaji osećanja prema bivšem

Samo za SCANDAL! Viktorija Viki Mitrović otkrila je pravu istinu o odnosu sa Markom Osmakčićem koji ju je ostavio grudnu u rijalitiju i pretio joj da će ubiti i nju i nerođeno dete!

Viki: Volimo se, ali nikada više nećemo biti u vezi

– Marko i ja nismo zajedno i to je prvo što imam da kažem – započela je Viki i dodala:

Scandal novine

– Istina je da smo se jednom našli i o svemu popričali, ali smo tada oboje odlučili da ne treba da ostanemo u vezi. Tako je bolje za sve, međutim, ja njega i dalje volim i on mene takođe. Jednostavno, postoji mnogo prepreka i ne možemo da budemo u vezi, posebno u njegovoj porodici i ja sam se s tim pomirila. Moram da kažem i da on nije kriv za lažiranje smrti oca jer dečko nije imao pojma da se to desilo, niti je on to smislio. U svakom slučaju, idemo dalje svako svojim putem, ali emocija postoji s obe strane. Marko je inače mnogo bolji napolju nego u rijaoitiju, potpuno je drugačiji i baš me prijatno iznenadio – otkrila nam je Viki i dodala da je Zola i dalje juri:

Scandal novine

– Zola me kontaktirao preko nekih lažnih profila, smešan je, ali on mene ne zanima, volim Marka i to je to. Iako nećemo biti zajedno, i dalje imam emocije prema njemu – zaključila je Viki.

BABA I DEDA SU MI OPROSTILI

Viki tvrdi da je sada u super odnosima i sa babom i dedom.

– Sve je sada došlo na svoje, baka i deka su super, ništa mi ne zameraju. Čak se ne bi bunili ni da se pomirim s Markom, a i moje detge je sa mnom. To da odlazim i da ostavljam ćerku je čista glupost – rekla nam je Viki.

TUŽIĆU BIVŠEG MUŽA!

Na pitanje da li je tačno da je izmislila popa i silovanje, Viki je bila oštra!

– Moj bivši je retardiran i lupa gluposti, on o tome nema pojma ništa i bolje mu je da ćuti, inače ću da ga tužim i rešim ga se za sva vremena!

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije