Viki izbačena iz Zadruge, PA PRIZNALA: VOLIM BORU SANTANU!

08/07/2022 16:00
Scandal novine

PRINTSCREEN YOUTUBE

Viki napustila Zadrugu

Viki Mitrović sinoć je napustila rijaliti šou „Zadruga“ i tako ispala iz trke za glavnu nagradu od 50.000 evra u finalu.

Viki priznala da osećanja prema bivšem zadrugaru

Nju su u studiju sinoć dočekali gosti emisije Mateja Matijević, Bane Čolak, ali i Bora Santana sa kojim se poljubila na žurci, pre dva dana.

Scandal novine

Viki je od samog početka bila primećena u „Zadruzi“, nakon što je u medije dospela vest da ju je sveštenik seksualno zlostavljao kada je imala samo 12 godina, a potom je medijski propraćena njena njena veza sa Markom Osmakčićem, sa kojim je zatrudnela, a potom i abortirala, nakon što je on lažirao smrt svog oca kako bi pobegao od nje. Potom je zapanjila sve sa afera sa Lazarom Čolićem Zolom, a potom i poljubac sa Borom Santanom, o kojima kaže:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bora Santana (@borasantana)


– Ja sam neko ko radi po osećaju, pa kako bilo. Da se meni sa Zolom nešto probudilo, ja bih to uradila… Ovo sa Borom, eto, uradila sam jer mi se radilo… To je bila ljubav na prvi pogled, ali čovek je zauzet – rekla je Viki, a Bora je odmah napomenuo da nije zauzet, što daje otvorenu mogućnost da njih dvoje ipak uplove u ljubavnu vezu.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije