Vesna Đogani ŠOKIRALA JAVNOST: NIKADA NISAM HTELA DA SE UDAM ZA ĐOLETA!

05/07/2022 11:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Vesna Đogani bacila crv sumnje u javnost

Da je moguće da se dogodi razvod Vesne i Đoleta Đoganija javnost je poverovala nakon što se muzički par našao na prvoj emotivnoj prekretnici. Pre izvesnog vremena, naime, muzičar je uslikan, ali i snimljen od strane paparaca dok uživa u društvu druge žene, vozi se kolima, a spominjali su se i neki zagrljaji i poljupci.

Nevenčani partneri ubrzo nakon što je snimak počeo da kruži po emisijama i društvenim mrežama demantovao je navode na konto preljube, a Vesna je čak jasno i glasno izjavila da Đoletu neizmerno veruje i da zna ko je žena sa kojom je provodio vreme, te da među njima nema ničega, piše „Story“.

Scandal novine

 

To je bio poslednji put da je par javno govorio o svojoj zajednici i izazovima, a nedavno se ponovo, a povodom promovisanja nove pesme, pevačica dotakla te teme. Na pitanje koliko dugo je s Đoletom u vezi i zašto se još uvek nisu odlučili da to ozvaniče otresito je odgovorila:

– Ja neću da se venčamo. Ne pada mi na pamet. To su, nažalost, neke stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se drže toga kao da je to jako važno i prave ogromne svadbe, svega tu bude, a brak je zapravo sve ono što se kasnije dešava u životu. Zajednica me je naučila da to nije toliko bitno. Na početku veze sam imala još veći stah od toga, da bi to moglo da prekine trajanje, strast i sve ostalo. Sada to ne vidim kao nešto što će da mi potvrdi poštovanje i ljubav – kazala je Vesna.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije