Vesna Đogani: MILICA PAVLOVIĆ MORA DA SPUSTI SVOJ EGO!

21/09/2022 23:08
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Vesna Đogani poručila koleginici da smiri strasti

Taman se malo slegla prašina oko afere Provereno i javnog rata koji su vodile Ana Nikolić i Milica Pavlović, sada se tim povodom oglasila Vesna Đogani i oštro osudila Milicu i njene postupke.

Vesna Đogani: Da nije Ane Nikolić niko ne bi ni čuo za Provereno

Naime, Đoletova Vesna tvrdi da je Ana praktično učinila uslugu mlađoj koleginici i dala joj najbolju moguću reklamu!

PROČITAJTE: Vesna Đogani nikada nije htela da se uda za Đoleta

SCANDAL

– Da nije izašla Anina demo verzija sporne numere Provereno koju je na novom albumu izbacila Milica Pavlović, niko od nas ne bi toliko ni obratio pažnju niti na tu pesmu, niti na pomenuti album – rekla je Vesna i dodala:

– Istina, u taj album je uloženo mnogo novca i truda, ali ipak Milica mora malo da se spusti na zemlju i da spusti svoj ego, te da shvati da joj je ovo što se desilo sa Anom najbolja reklama – objasnila je Đoganijeva.

PROČITAJTE: Vesna Đogani i ranije pljuvala Milicu 

Scandal novine

Podsetimo, Milica Pavlović je platila pesmu Provereno i ona se našla na njenom novom albumu, a onda se preko noći pojavio i demo snimak iste numere sa delimično drugačijim tekstom koji je otpevala Ana i od tada nastaje haos! Milica se čak samo tim povodom pojavila kod Amidžića i javno poručila Ani da treba da je bude sramota, na šta je Nikolićeva rekla da nema komentar i da se ona, citiramo, ne valja po blatu. Sada se očekuje eventualni sudski epilog ili pak primirje.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije