Uroš Ćertić VITLAO PIŠTOLJEM U BANCI, PA ROBIJAO SA RASTOM!

23/09/2022 22:37

IVAN VUČIĆEVIĆ

Uroš Ćertić upao naoružan među ljuxe

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, kaskader Uroš Ćertić koji trenutno boravi u rijalitiju Zadruga bio je pritvoren u Centralnom zatvoru u istom periodu kada i reper Stefan Đurić Rasta!

Uroš robijao sa bivšim mužem Ane Nikolić

Njih dvojica su bili čak u istom delu, jedan u sobi broj 15, a drugi u sobi broj 12, pa su se jedan drugom našli u najtežim trenucima koji su ih zadesili u životu. Rasta je tada bio pritvoren zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, a Ćertić zbog oružja. O tome je i sam kaskader govorio odmah pošto su ga pustili iz pritvora, a čak je i javno stao na stranu repera i u medijima ga podržavao zbog dela koje mu je stavljeno na teret.

PROČITAJTE: Uroš Ćertić dobio batine od Kristijana

– Bio sam u sobi 15, a Rasta je posle tri dana došao u sobu broj 12! Imali smo V.I.P. hodnik (smeh) Išli smo u tri šetnje. Dve bismo cele šetali, pričali… Rekao mi je da je već napisao pesmu i da ćemo raditi spot zajedno. Pojaviću se u tom spotu kao ja i kao kaskader, koji će raditi kaskade na sportskom motoru, jer mi je to specijalnost, između ostalog. Naglasio bih samo da nije istina da smo pisali ili da pišemo pesmu. On je muzičar, a ja sam osmislio neke scene za spot. Radićemo kada izađe, nadamo se što pre – rekao je Uroš tim povodom, međutim, taj spot još uvek nije realizovan.

Podsećanja radi, kaskader je 2020. godine uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja i tada je u Centralnom zatvoru boravio sa Rastom koji je pritvoren nekoliko dana kasnije zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga. Uroš je nakon nekog vremena pušten da se brani sa slobode, a Rasta je ostao iza rešetaka jer je, kako je tada govorio njegov pravni zastupnik, poslužio kao primer da i javne ličnosti moraju da poštuju zakone.

Sa druge strane, Uroš je u banci, navodno, pretio službenici pištoljem koji je, navodno, nelegalno posedovao, pa je zbog toga zaglavio u pritvoru odakle je ubrzo pušten da se brani sa slobode.

PROČITAJTE: Uroš Ćertić osuđen zbog upada u banku naoružan

Rasta

Naime, povod za ovo hapšenje je navodno njegov odlazak u jednu banku na Novom Beogradu, gde je došao u sukob sa zaposlenima. Kako mu, navodno, nije bilo po volji ono što je čuo od službenika, on je počeo da viče, pa se umešao i šef ekspoziture. Uroš je tada, prema rečima izvora, navodno izvadio pištolj i počeo, navodno, da im preti, nakon čega je, navodno, besno napustio poslovnicu banke. Po izlasku iz ekspoziture kaskader je, navodno, odlučio da se otarasi oružja, pa ga je, navodno, bacio u obližnju kantu.

Međutim, uplašeni radnici poslovnice u kojoj im je Ćertić, navodno, pretio pozvali su policiju čim je on izašao, a kako su pod video-nadzorom, moglo je jasno da se vidi ko je razjareni muškarac. Ubrzo je policija pronašla Uroša, kao i oružje, nakon čega je priveden.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije