Uroš Ćertić IZ ZADRUGE IZVEDEN PRAVO PRED SUD!

20/09/2022 13:00

IVAN VUČIĆEVIĆ

Uroš Ćertić čeka presudu

Kaskader i učesnik Zadruge Uroš Ćertić vidno raspoložen je stigao u Palatu pravde, gde ima zakazano suđenje zbog nelegalnog posedovanja oružja, kojim je vitlao po ekspozituri jedne banke.

Uroš Ćertić pred sudom zbog nedozvoljenog nošenja oružja

On je izašao iz „Zadruge“, kako bi prisustvovao suđenju, o čemu je otvoreno govorio u programu uživo, gde je ispričao i kolika kazna mu preti.

– Tamo gde sam bio je bio i Stefan Đurić Rasta. Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina – počeo je Uroš u programu uživo i dodao:

– A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom delu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i zajebancija. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja – rekao je Ćertić.

SCANDAL

Najpoznatiji srpski kaskader Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra 2020. godine zbog posedovanja oružja i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Urošu će biti suđeno prema Zakonu o oružju, donetom 1. juna 2017. godine. Za posedovanje naoružanja u ilegalnom posedu predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije