Uraganke ZAPOČELE SOLO KARIJERE: Evo koja peva na plejbek!

14/09/2022 17:30
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Hurricane nastavljaju dalje

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, bivše članice grupe Hurricane Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić uveliko rade na svojim solo projektima.

Hurricane imaju nove planove

Drugim rečima, taj materijal trebalo bi da se pojavi u javnosti za najviše dve nedelje, a njihovi solo nastupi, kreću od oktobra. Ali krenimo redom. Sanja već ima urađenu pesmu koju treba da snimi, a kako smo saznali, sama je pisala tekst i svi koji su je čuli tvrde da je hit u najavi. Za tu numeru Vučićeva će snimiti i spot, tako da će to biti njena prva solo numera nakon angažmana sa grupom Hurricane, kojom će simbolično ponovo otpočeti solo karijeru.

Što se Ksenije tiče, kod nje je situacija malo drugačija. Ona je u planu imala da se uda i započne nastupe sa svojim ocem, međutim, i to se izjalovilo jer njoj nije odgovarao dogovor oko podele finansija i posla uopšte, tako da je i ona rešila da potraži pesmu za sebe i otisne se u solo vode. Doduše, pesmu još uvek nije našla jer su i cene previsoke, tako da Ksenija i dalje traga za adekvatnom numerom.

Što se tiče Ivane Nikolić, ona će se, umesto u svoj frizerski salon u Nišu, vratiti na estradu, i to tako što će snimiti duet sa jednim poluanonimnim pevačem. Inače, i ona će solo nastupati od oktobra, s tim što će ona, za razliku od Sanje i Ksenije, pevati na plejbek.

Scandal novine

 

Podsetimo, grupa Hurricane 1 i njene članice zvanično su završile saradnju 1. septembra. U planu su imale i američku turneju, ali je ona otkazana jer devojke nisu dobile vizu, tako da je to bilo to što se tiče ovog sastava grupe. Kako još saznajemo, grupa će ubuduće nastupati sa tri nove pevačice, koje već rade na dve nove pesme. Taj sastav će se zvati grupa Hurricane 2, a iako se u javnosti i dalje spekuliše o kome se radi, to jest ko su nove pevačice, i dalje je svima nepoznat taj podatak i drži se u tajnosti.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije