UHAPŠENA osoba koja je PRETILA JOVANI JEREMIĆ: Evo O KOME SE RADI!

06/08/2022 00:08
Jovana Jeremić

PRINTSCREEN YOUTUBE

Jovana može da odahne

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužiladtva u Beogradu brzom akcijom policije UKP-a 3 odeljenja utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao pretecće poruke novinarki Jovani Jeremić.

Jovana je pre dve nedelje dobila jezive pretnje

Nakon toga zamenik koji je zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari, odredio je danas osumnjičenom S.M. zadržavanje u trajanju od 48h zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 KZ.

Scandal novine

U tom roku biće saslušan u tužilaštvu. U zavisnosti od odbrane zamenik tužioca će proceniti da li će i po kojim osnovima predložiti pritvor. U daljem toku postupka tužilastvo će ispitati oštećenu, uraditi veštačenje telefona i eventualno ispitati i druga lica na okolnosti da li su i na koji način možda umešani u iznete pretnje.

Scandal novine

Podsećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sledeće sadržine:

– Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj – navedeno je u poruci.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije