UČESNIK ZADRUGE HITNO HOSPITALIZOVAN!

05/08/2022 10:00
Zadruga

Zadrugar hitno primljen u bolnicu, jedva je hodao

Bivši zadrugar Fran Pujas hitno je hospitalizovan nakon što mu je naglo pozlilo.

Zadrugar Fran Pujas se otrovao morskim plodovima

Pujas je sinoć oko 23 časova dobio visoku temperaturu i imao je stomačnih problema, a nakon toga završio je u Hitnoj pomoći.

– Fran se ponašao normalno, sve je bilo u redu, ali je sinoć oko 23h dobio visoku temperaturu, a zatim su usledili i jaki, stomačni problemi. Nije odmah dizao paniku, popio je tablete i ubrzo zaspao – priča izvor, pa nastavlja:

– Međutim, jutros mu je oko 6h temperatura ponovo naglo skočila i stomačni problemi su se nastavili, ali je krenuo i da povraća. Intervenisala je i Hitna pomoć, jer je cela situacija delovala katastrofalno, imao je neizdržive grčeve, a pošto mu je majka u Beogradu, zajedno s njom je hitno prevezen na jednu privatnu kliniku na detaljan pregled – otkriva izvor.

Scandal novine

Fran je, kako se navodi, primio infuziju i urađene su mu detalje analize, kao i ultrazvuk, kako bi se što pre saznalo koji zdravstveni problem ga je pogodio.

– Odmah su primili Frana, jer su videli da dečko stvarno nije dobro, jedva je hodao od bolova i grčeva. Urađen mu je ultrazvuk i analiza krvne slike, ali to nije bilo dovoljno, pa su ga odmah poslali i na skener. Hteli su hitno da ga operišu, jer su posumnjali da je u pitanju upala slepog creva, međutim, skener je pokazao da nije problem u slepom crevu, već upala creva kao posledica trovanja morksim plodovima – otkriva izvor, pa dodaje:

– Fran je zbrinut i pružena mu je odgovarajuća nega. Kažu da je najgore prošlo, a uskoro će biti pušten na kućno lečenje uz svakodnevne dolaske na kontrolu, jer su mu dotkori rekli da su trovanja morskim plodovima najopasnija.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije