Tina Ivanović prekinula NASTUP: Upao veliki broj POLICIJE, PEVAČICA I DALJE U ŠOKU!

01/08/2022 10:11

Tina Ivanović doživela šok

Tina Ivanović se oglasila nakon što je racija upala u diskoteku u kojoj je pevala.

Tina Ivanović: Pevala sam po celoj Evropi, ovo mi se nikada nije desilo

Pevačica je prošla kroz pravu dramu kada je na njen nastup u u Zrenjanu, kada je u diskoteku u kojoj je pevala upalo oko 150 naoružanih specijalaca i pohapsilo više osoba.

Pevačica nije ni slutila da će dobru zabavu prekinuti ovakav događaj, te ne krije koliko ju je ceo događaj potresao.

Ona i njen suprug Zvezdan Anđić su se nakon svega oglasili za medije, a Tina je istakla da joj se ovako nešto nikada nije dogodilo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official)

„Ovako nešto nisam doživela, a pevala sam u najvećim diskotekama u našoj zemlji i Evropi. Preplašila sam se jer nisam znala o čemu se radi. Ovo nisu naivne situacije. Žao mi je, jer je veče odlično počelo. Publika je bila raspoložena i bila sam sigurna da će sve biti savršeno. Još se oporavljam i samo mi se vraćaju slike policije koja hapsi, sve je bilo jako čudno“, kaže Tina.

„Trebalo je da napravimo koncert za pamćenje, ali, nažalost, sve je to prekinuto. Upala je Žandarmerija, policija, SAJ, inspektori u civilima, beogradski i novosadski, verujte, kao na filmu. Nas, doduše, nisu dirali, samo su nam rekli da stanemo u stranu i dali smo lične karte. Ne možemo da prežalimo ovo što se desilo jer je sve krenulo kako treba, ali ubrzo se desio skandal“, objasnio je Zvezdan, pevačicin suprug i menadžer.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije