TEŠKO JE BOLESNA I JEDVA PREPOZNAJE LJUDE: Najnovija objava NIKOLINE PIŠEK POTRESLA JAVNOST!

12/08/2022 15:06
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Nikolina Pišek ponovo prolazi kroz agoniju

Nikolina Pišek objavila je fotografiju sa tekstom u kojem je opisala agoniju kroz koju je prošla njena majka, koja je zbog bolesti morala hitno da se smesti u bolnicu.

Nikolina Pišek morala majku hitno da smesti u bolnicu

Kako je voditeljka objavila, njena majka je završila u bolnici zbog virusnog encefalitisa.

– Zgrožena sam okolnostima koje su dovele do smrti novinara Vlade Matijanića. Nekompetencija i lakonski stav kombinovan sa prezrivim dociranjem onih koji bi trebalo da budu stručni i posledično proaktivni. Na stranu manjak sastava, preopterećenost zaposlenih, trijaža koja se radi pod pritiskom… Reda mora biti. Ulozi su previsoki – započela je Nikolina, pa otkrila da je njenoj majci život bio ugožen:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– I moja majka mogla je da plati glavom. Pre više od tri nedelje dovedena je u hitnu u KBC Rebro u stanju potpune konfuzije i smetenosti. Lekari su se, sasvim ispravno, fokusirali na potencijalno terminalno i akutno stanje – krvarenje u mozgu. Eliminisano je. Pacijent je poslat kući. Ali stanje moje majke se pogoršava. Jedva prepoznaje mene i brata, i to je otprilike to. Primaju me u hitni prijem, objašnjavam da je imunokompromitovani bolesnik koji je u kratkom vremenu doživeo više ozbiljnih stresora – smrt supruga i zeta, medijski teror koji mene i nju posredno skrnavi po medijskoj prljavštini uprkos nepostojanju nijednog iskaza s moje strane – napisala je voditeljka, pa nastavila:

Scandal novine

– Srećom, tu priča dobija novi obrat. Barem za moju majku. Majku u teškom stanju smeštaju na KBC Rebro, u rekordnom roku rade sve pretrage, pokreće se celi složeni dijagnostički aparat – bez ikakvog traženja veze ili protekcije. Sumnja se na ishemijski moždani udar, na autoimuni proces, na promene usled epileptičnog napada, na meningitis ili encefalitis – moja majka dobija logopeda koji radi s njom u bolnici. Da skratim priču, divno i profesionalno osoblje Neurologije uradilo je sve i u pravo vreme da moja majka, nakon prebolenog virusnog encefalitisa u najkraćem roku napusti bolnicu – završava Pišekova.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije