Teodora Džehverović SE VERILA: EVO KO JOJ JE STAVIO PRSTEN NA RUKU! (VIDEO)

20/06/2022 13:48
Scandal novine

Teodora Džehverović dobila prsten, ali ne od Nina

Teodora Džehverović zaprošena je na Ohridu, međutim, ona o tome ni reč javno nije rekla!

Takođe, pevačicu nije zaprosio njen dečko Nino Čelebić za kojeg doduše mediji pišu da više nije sa njom.

Teodora Džehverović dobila prsten od fana

Naime, Teodoru je prosio momak u Ohridu koji se popeo na scenu dok je ona nastupala, međutim, kada je zaprosio, pevačica mu je jasno stavila do znanja da je zauzeta: Nemoj da me prosiš, ja sam zauzeta, rekla je Teodora, ali je on bio uporan, pa je ipak uspeo da joj stavi prsten na ruku i zagrli je. Čak joj je dobacio: Džaba ti i pare i sve kada nemaš ljubav! Kada smo pozvali Teodoru da je pitamo šta se zapravo desilo, ona je potvrdila naša saznanja:

– To je bila šala, samo zezanje. Dečko kojeg pominjete došao je na moj nastup sa ženom, pa je uzeo njen prsten da me prosi. Naravno, ja sam prsten vratila – ispričala je Teodora za SCANDAL!

Međutim, po njenom izrazu lica na snimku sa nastupa ne bismo rekli da je pomislila da je posredi šala, naprotiv, delovala je kao da ga shvata i te kako ozbiljno. Inače, Teodora je svojevremeno dobila prsten i od Nina, i to kada je snimala novogodišnji program za IDJ TV. To se desilo pre dve godine, ali očito da taj prsten nije bio verenički, doduše, mediji tvrde da oni i nisu zajedno, a pevačica pak tvrdi da Nino ne voli javnost, te da ga zato ne eksponira.

Pogledajte snimak prosidbe:

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije