Tea Tairović u okršaju sa voditeljkom: Pomenula joj majku, a onda nastao HAOS

12/06/2022 20:00
Scandal novine

Tea Tairović ponovo u okršaju sa sedmom silom

Pevačica Tea Tairović svojevremeno se posvađala s voditeljem koji ju je ispitivao o po*no snimku, a zatim upitao i „koliko joj muškaraca treba“, da bi sada na Internetu osvanuo snimak novog sukoba.

Tea Tairović poludela zbog pitanja o majci

Tea je gostovala u jednoj emisiji gde joj je voditeljka postavljala škakljiva pitanja na koja je Tea mogla, i nije morala da odgovori.

PROČITAJ: Tea Tairović potkačila Tijanu Em: Ona ne može da bude ja, džabe se trudi

Scandal novine

Pevačica je demantovala navode „da je živela u teškim uslovima s majkom“ pre nego što se proslavila kao pevačica i „kraljica bakšiša“, da bi potom potpuno pobesnela kada joj je voditeljka postavila pitanje „Da li je tačno da nemaš svoje ja jer si pod velikim uticajem svoje majke?“.

– Odakle ti hrabrosti da me to pitaš? Ovo je uvredljivo i za mene i moju majku rekla je Tea nakon što se povratila od šoka kada je čula pitanje.

PROČITAJTE: Tea Tairović: UŽASAVAJU me priče da sam IMALA NEŠTO sa Šabanom

Voditeljka je potom objasnila da je postavila to pitanje jer je Tea „jedna od retkih devojaka koja u intervjuima priznaje da se oko svega konsultuje sa majkom“ i da se ona sama kaje što nije poslušala svoju majku kada joj je davala savete, nakon čega se intervju nastavio.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije