Svi će se šokirati kada NJEGA UGLEDAJU U ZADRUZI, Kristijan će krenuti DA GA TUČE!

06/09/2022 13:17
Scandal novine

PRINTSCREEN YOUTUBE

Učesnik Zadruge nastavlja tamo gde je stao

Manekena i menadžera noćnog kluba u Beču, Radeta Lazića domaća javnost je upoznala još 2015. godine kada je učestvovao u šestoj sezoni rijalitija Farma.

Učesnik Zadruge imao žestoki okršaj sa Kristijanom

Četiri godine kasnije, Rade je bio učesnik i „Zadruge 3“, a njegova učešća u oba rijalitija obeležila je veza sa poznatim damama, ali i sukob sa Kristijanom Golubovićem.

Rade Lazić sada je najavio svoj povratak na imanje u Šimanovcima, a putem Instagrama uputio je javnu poruku reperu Gastozu, koji je takođe nedavno otkrio da će biti deo ovog rijalitija.

ZAŠTO JE DALILA PRETILA IVANI ŠOPIĆ, PROČITAJTE OVDE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rade Lazic (@radelazic_)


– Zauzmi krevete do zida! – napisao je Lazić uz fotografiju Bele kuće na kojoj je tagovao Nenada Marinkovića Gastoza, a potom na komentare pratilaca da su srećni zbog njegovog ponovnog ulaska u rijaliti, dodao:

– Hvala, mene čuva Gastoz. Eno ga jede salamu, kaže trenira, da se navikne – napisao je Rade na Instagramu.

DA LI SU SE POMIRILI DAVID DRAGOJEVIĆ I ALEKSANDRA SUBOTIĆ, SAZNAJTE OVDE

Scandal novine

Podsećamo, Rade je na „Farmi“ započeo vezu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, a iako je njihova ljubav obećavala, nije dugo potrajala.

U septembru 2019. Lazić je ponovo ušao u rijaliti, ali je ovoga puta bio deo projekta zvanog „Zadruga“. I u ovom rijalitiju je opravdao epitet zavodnika, budući da je bio u vezi sa pevačicom Marijanom Zonjić, ali se i ova romansa završila ubrzo nakon što su napustili Imaginarijum.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije