Subotićka i Dalila NAPRAVILE KLAN: OSVETA SPREMNA ZA MAJU, DAVIDA I DEJANA!

06/08/2022 20:06
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Subotićka se udružila sa Dragojevićevom

Kako SCANDAL! saznaje, Dalila Dragojević i Aleksandra Subotić izgladile su sve nesuglasice koje su imale još od Parova, a sada su ih fanovi pritisli da razrade plan i da unište Maju Marinković i Pecu Raspopovića!

Subotićka i Dalila imaju zajedničke neprijatelje

– Dalila ima pik na Maju zbog Cara jer joj je pomrsila konce u rijalitiju, a Aleksandra svakako želi da joj se osveti jer joj je otela čoveka s kojim ima sina – započinje naš izvor i dodaje:

– Zbog toga će se verovatno i naći i razraditi plan osvete do najsitnijih detalja. Koliko sam načula, možda će, na nagovor fanova, ići i u Bosnu kod nekog hodže s kojim je Dalila baš dobra, a koji može da pomrsi konce u vezi Maji i Peci, fanovi su u fazonu da ih razdvoje po svaku cenu i da im zagorčaju život – prepričava izvor i nastavlja:

Scandal novine

– Fanovi se inače slažu da ne idu nisko i da joj ipak ne zagorčavaju život preterano kako ne bi navukle neku bedu na vrat preko loše karme, ali će se, ako pristanu na plan, i te kako potruditi da je rastave od Pece. Možda će da joj bace i neku magiju preko tog hodže, sve je moguće ako je verovati tim pristalicama koje su se nameračile protiv Maje. Svakako, obe imaju materijala da pune glavu Peci o Majinim kombinacijama i aferama za koje niko ne zna, tako da je samo pitanje dana kada će i jedna i druga pristati na ideju koja im je već plasirana. Spremne su one na sve, ali još nisu ništa preduzele jer im ne pada na pamet da se prepucavaju, te zato i nisu još uvek pristale na pakt koji im predlažu mnogi koje je Maja i te kako razočarala i koji jedva čekaju da je vide kako plače i pati do kraja života. Možda im se čak i Car pridruži u osveti jer je Maja i njega razočarala, a on tek ima pikanterije o njoj – dodao je naš izvor.

Scandal novine

U OPASNOSTI I DAVID I DEJAN!

Osim što fanovi insistiraju da se Aleksandra i Dalila osvete Maji i Peci, fanovi predlažu obema da vrate milo za drago i Dejanu i Davidu Dragojeviću!

Naime, David je ostavio Aleksandru zbog Ane Korać, tačnije, javno je prevario i raskinuo sa njom. Osim toga, svi oni vuku repove još iz Parova kada je David smuvao Aleksandru, a kada se Dalila, navodno, ložila na njega, o čemu je i sama Aleksandra gorvorila.

U svakom slučaju, David svakako ne voli Dalilu zbog Dejana, a Aleksandra i te kako ima razloga da mu se osveti. Što se Dejana tiče, on je već nagrabusio, ali to ne znači da ga neće potkačiti ukoliko dođe do realizacije plana.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije