STRAŠNO: Zadrugarka objavila da je MIKSI UMRLA, oglasila se i Marija Kulić!

08/08/2022 19:01
SCANDAL!

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Zadrugarka šokirala javnost

Pevačica i rijaliti učesnica Saška Karan objavom na svom Instagram profilu šokirala je mnoge.

Zadrugarka šokirala sve gnusnom objavom

Poznato je da Saška Karan nema preterano lepo mišljenje o porodici Kulić. Ona je nedavno otvoreno ispričala šta misli o njima, kao i o svemu što ih je zadesilo, nazivajući Miljanu „budalom“, ali svojom poslednjom objavom o „Miksi“ je šokirala sve pratioce.

Naime, Saška je na Instagram profilu objavila fotografiju sa natpisom:

– Miksi je, nažalost, umrla. Preseo mi je odmor, javili su mi da ipak, posle svega, nije izdržala. Užas, užas…

Tim povodom se oglasila i pevačica koja je otkrila o čemu se radi:

– U pitanju je pas moje komšinice u Beogradu. Pas se zove Miksi. Nisam mislila na Miljanu Kulić, ne daj Bože. Njoj bih poručila da izdrži – rekla je Saška za „Informer“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saska Karan Gazivoda (@saskakarangazivoda)

Ovu Saškinu objavu je videla i Marija Kulić koja je priznala da ju je pevačicina objava veoma uznemirila:

– Ta žena je za Toponicu! Po nju, stvarno, treba da dođe policija i odvede je u ludnicu, da je psihijatri ispitaju i zatvore! Možda je opasna za okolinu, ako je spremna da objavi nešto tako. Sram je bilo! Ima i ona ima bolesno dete koje ima problema sa srcem. Tako da se igra sa informacijama o mom detetu koje se bori za život!? To može samo zla i nenormalna osoba. Ta žena se stalno „kači“ na moju Miljanu, ne znam zašto. Kako možeš da pljuješ po nekome dok se taj neko bori za život?! Zgrožena sam, zaista – rekla je Marija ljuto i vidno uznemireno, pa je priznala kako se ona trenutno oseća:

SCANDAL!

– Nije mi dobro, pogotovo kada sam videla ovo. Mi niti spavamo, niti jedemo, samo čekamo da nam jave da li je Miljana dobro. Nemam reči za lekare u Beogradu i Nišu, sjajni su. Brinu o njoj sve vreme, svaka im cast! Nigde nisam videla ovakvu bolničku negu kao ovde – rekla je Marija.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije