Stanija VOZILA MARKA U ZADRUGU JER NIJE IMAO PARE!

20/09/2022 23:00
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Stanija Dobrojević i dalje vezana za Marka

Stanija Dobrojević priznala je da je prevezla svog bivšeg dečka Marka Markovića u rijaliti, ali samo do rampe u Šimanovcima. Čak nije htela ni da izađe da se pozdravi s njim, već je to učinila u kolima, verovatno da je niko ne bi video sa bivšim!

Stanija Dobrojević pomaže bivšem koji nema lovu za taksi

– Nekoliko dana pre ulaska u rijaliti Marko je boravio kod druga Stanijinog brata kojeg je upoznao dok je bio sa njom u vezi i dok su živeli u njenom stanu u Rumi. Pošto nije imao ni za hotel, spavao je kod njega, a kako nema ni dinara, čak ni za taksi, za koji mu je bilo potrebno oko 2.000 dinara – objašnjava nam izvor i dodaje:

– Marko se inače predstavlja kao uspešni model i maneken, a nema pas za šta da ga ujede, tako da je na imanje u Šimanovcima ušao bez prebijene pare – dodao je naš izvor.

SCANDAL

Inače, Stanija je prilikom gostovanja u emisiji na Pinku jasno svima stavila do znanja da sa njim nema ništa, te da je niko više ne pita za njega jer ne želi da ga komentariše. Marko će se pak verovatno lepiti za devojke u rijalitiju ne bi li dobio malo medijske pažnje. Sa druge strane, Stanija uskoro putuje u Ameriku, a vraća se u rijaliti Zadruga u februaru kada Kristijan izlazi jer njegova verenica Kristina tada ima zakazan termin za porođaj, a starleta sa njim ne želi da boravi u istom prostoru.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije