ŠOK: Miki Đuričić doživeo KLINIČKU SMRT!

17/08/2022 11:00
Scandal novine

PRINTSCREEN YOUTUBE

Miki Đuričić preživeo pakao

Miki Đuričić proslavio se učešćem u rijalitiju „Veliki brat“ 2006. godine kao pčelar iz Kupovina, a sad je otkrio da je njegov život bio čudan od samog rođenja. Đuričić je za medije ispričao da je na rođenju doživeo kliničku smrt, kao i da je imao beleg u obliku dvoglavog orla na čelu.

Miki Đuričić: Majka mi je sve ispričala kad sam napunio 20 godina

Miki je odrastao sa majkom Mirjanom, ocem Mirkom, starijom sestrom Majom, bakom Angelinom i dekom Spasom u Kupinovu, koje je zbog njega postalo najpoznatije selo u Srbiji.

– Kad sam se rodio, doživeo sam kliničku smrt. Jedva sam preživeo! Bio sam dugo u inkubatoru. Vrat mi je i danas kriv jer su me tokom porođaja babice malo više povukle i istegle mi žilu. Majka mi je to ispričala tek kada sam napunio 20 godina – započinje priču Miki i dodaje da je još na rođenju bio „obeležen“.

Scandal novine

 

– Bio sam skroz crn, a na čelu sam imao beli pečat, koji je izgledao kao dvoglavi orao. Žena koja mi je spasla život, jedna čuvena doktorka iz Zemuna, rekla je mojoj majci da su male šanse da preživim. Ali da, ako preživim, taj beleg znači da ću biti zdrav kao dren, da će doći do velikih promena u zemlji i da ću postati veliki čovek. I zaista, nikada nisam bio bolestan, nijednom nisam išao kod lekara. S druge strane, možda to ima veze sa tim što sam po rođenju dobio injekcije za imunitet. Nažalost, nisam postao veliki čovek, nego budala iz rijalitija – rekao je Đuričić.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije