Snima se FILM O KSENIJI PAJČIN, u njemu i CECA!

12/08/2022 14:11
Scandal novine

SCANDAL

Film o ubijenoj pevačici

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu usmrtio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom sebi oduzeo život.

Film o Kseniji opisaće njen život, ali i tragičnu smrt

Ni 12 godina kasnije njen život i ubistvo ne prestaju da intrigiraju javnost, tako su nedavno objavljeni rezultati obdukcije Ksenije Pajčin, a sada će se o prerano preminuloj pevačici snimiti i film!

Kako se navodi, producentska kuća „Top manifest“, koja stoji iza ovog projekta, već je zakazala snimanje koje počinje na proleće naredne godine.

Scandal novine

– Život i smrt Ksenije Pajčin i danas intrigiraju javnost. Ipak, mislim da ona ne zaslužuje da joj se prevrću kosti i očitava DNK 12 godina nakon preranog odlaska. Želja nam je da ovaj film predstavi uspon i život, koji je prekinut prerano, jedne beogradske geto princeze, koja je bila, po mnogo čemu, izuzetna – rekao je producent Darko Popović za domaće medije i dodaje:

Nije bilo muškarca koji nije maštao o njoj. A i žene su joj se divile. Uživale u njenim talentima. Imala je neverovatnu energiju. Poznavao sam je dovoljno da mogu da zagrebem u njenu dušu, ali još bitnije od toga mi je što su njeni prijatelji bili spremni da nam pomognu da do srži prodremo u njenu ličnost i pokušamo da je predstavimo najrealističnije“.

Najavljuje se da će odabrani glumci odigrati likove kao što su pokojni voditelj Milovan Ilić Minimaks, Big Lale, brojni poznati novinari. Biće zanimljivo na filmskom platnu oživeti i lik Željka Ražnatovića Arkana, koga će igrati trenutno veoma popularan glumac, dok će veliko iznenađenje za publiku biti ko će tumačiti lik Cece Ražnatović.

Producenti nisu želeli da otkrivaju previše detalja, ali ono što se zna jeste da je reč o visokobudžetnom filmu, koji će prikazati događaje s kraja devedesetih i prve decenije dvehiljaditih. Scenario piše Maja Todorović.

Kastinzi za glavne i sporedne glumce su u toku. Biće interesantno videti kome će producenti i reditelj dodeliti ulogu Ksenije Pajčin, kao i ulogu njenog dečka Filipa Kapisode. Podjednako će biti zanimljivo videti kako će u filmu biti predstavljene i druge poznate ličnosti.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije