Seka Aleksić objavila spot: Oduševljena sam, LEŽALA SAM U KREVETU TITA I JOVANKE!

23/06/2022 12:31
Seka Aleksić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Seka Aleksić podelila utiske sa snimanja spota

Seka Aleksić snimila je spot za pesmu „Luda glava“, o kojem će se mnogo pričati, s obzirom na to da je snimljen na veoma zanimljivoj lokaciji – Plavom vozu, koji je pripadao Josipu Brozu Titu i Jovanki Broz.

Seka Aleksić za potrebe snimanja koristila legendarni Plavi voz

Naime, popularna pevačica, ne samo da je imala priliku da uđe u voz snimi kadrove, već je ležala u krevetu Tita i njegovove lepše polovine i koristila kadu Jovanke Broz.

Seka nije mogla da krije oduševljnje, te je svoje iskustvo podelila sa javnošću:

– Što se tiče mog iskustva sa snimanja spota „Luda glava“ mogu samo da kažem da sam očarana Plavim vozom. Prelepo je iskustvo bilo ležati u krevetu Jovanke Broz, sedeti na fotelji na kojoj je ona sedela i šminkala se, u fotelji u kojoj je Tito sedeo i brijao se. Iskustvo je fenomenalno i mnogo sam srećna što sam baš ja imala tu priliku da zabeležim i snimim te kadrove tamo. Nadam se da ću u neko skorije vreme imati priliku ponovo da posetim Plavi voz. Organizovala sam se sa društvom i ljudima bliskim meni, pošto kad su čuli priču koliko je sjajno i divno, poželeli su da odu kao turisti, tako da ću imati jednu grupicu prijatelja koje ću da odvedem tamo kao turiste da to sve pogledaju – rekla je slavna pevačica, a vi pogledajte spot za novu pesmu Seke Aleksić:

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije