Sanja i Ksenija IZDALE koleginicu: Hurricane nastavljaju sa radom, ali BEZ IVANE?

07/09/2022 22:41

Hurricane nastavljaju bez Ivane

Sredinom godine fanove grupe „Hurricane“ šokirala je vest da će Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić obustaviti nastupe, da grupa više neće postojati i da svaka ide na svoju stranu.

Hurricane najavljene kao gošće, ali bez Ivane

Protekle nedelje predstavljene su devojke, koje bi bile „Hurricane 2“, dok bi „originalne uraganke“ nastavile sa svojim životom, te se pominjalo da Sanja nastavlja da se bavi muzikom, ali kao producent, da se Ksenija udaje, te da jedino Ivana nastavlja solo karijeru.

Scandal novine

Međutim, korisnike društvenih mreža dočekala je neprijatna i začuđujuća vest, a to je da će Ksenija i Sanja održati nastup bez Ivane. Doduše, bile bi gost jednog festivala zajedno sa velikim zvezdama poput Ace Lukasa i Edite Aradinović, ali poenta je da definitivno ne žele da prestanu da se bave pevanjem.

@dzokeer1 #fypsrbija #fypbalkan #balkantiktok #srbijatiktok #srbija🇷🇸 #fypage #hurricane #sanjavucic #sanjavucic❤️ #ksenijaknezevic #ksenijaknežević #ivanaboomnikolic #ivanaboom #balakanci #zatebe #zatebebalkan #zatebestrana ♬ Originalton – a.msvm01

Mnogi ovo smatraju direktan šamar Ivani Nikolić i potvrda onoga što se pričalo tokom postojanja grupe, a to je da Sanja i Ksenija ne podnese svoju koleginicu.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije