Sandra Afrika na SUDU: Oči u oči sa čovekom koji je nasrnuo na nju, EVO KAKAV JE ISHOD!

02/07/2022 14:00
Sandra Afrika

IVAN VUČIĆEVIĆ

Sandra Afrika može da odahne

Pevačica Sandra Afrika doživela je neprijatnost u aprilu ove godine, kada joj je muškarac, koji joj je pretio godinu dana, napao s leđa u restoranu.

Sandra Afrika se suočila sa manijakom koji ju je napao

Policija je brzo reagovala i muškarca koji je navodno držao nož lišila slobode, a danas je održano i suđenje.

Suđenje je održano, ali sam zbog putovanja i nastupa koji imam večeras u inostranstvu bila primorana da napustim suđenje i nisam prisustvovala kraju. Ne znam kakav je ishod i koju kaznu su mu dodelili. Ja sam se izjasnila da ne želim da ga krivično gonim. Meni je bitno da on dobije adekvatno lečenje, pošto je duševni bolesnik. Mislim da će uz neku stručnu pomoć moći da bude okej. To će biti i dodeljeno od suda, a ukoliko se ne bude ispoštovalo, neće moći da se leči sa slobode, već će morati da ide u zatvorsku bolnicu – rekla je Sandra, a potom priznala da joj tokom suđenja nije bilo nimalo prijatno:

Sandra Afrika

– Prvi put sam bila na ovakvoj vrsti suđenja. Sada sam okej, ali mi nije mi bilo prijatno – rekla je pevačica i otkrila da joj je malo lakše kako je čula svedočenje oca dečka koji ju je napao.

– Želim da verujem njegovom ocu – njemu lično ne mogu, jer je bolestan. Uzdam se u njegovog oca koji je obećao da će ga skloniti od mene i poslati ga na lečenje koje će prvenstveno pomoći njegovom sinu, pa onda i svima ostalima kako se ništa slično ne bi ponovilo – rekla je Sandra.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije