Rada se seli kod maćehe: Otkazala stan u Beogradu, živeće u Četerežu

Breaking news

18/05/2022 15:10
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Rada je zbog privatnih stvari koje su joj se dogodile odlučila da se vrati kući

Rada Manojlović vraća se na selo, ekskluzivno saznaje „Skandal!“. Nakon svega što joj se desilo u privatnom životu, pevačica je odlučila da život nastavi sa ocem Radetom u Četerežu, pa je već odjavila stan koji je rentala u Beogradu! Naime, ona u planu ima da razradi biznis sa tatom, ali i da renovira kuću na selu!

Rada će živeti sa ocem, sestrom i maćehom

– Rada je rešila da novac uloži u voćnjak, ozbiljno hoće da se bavi poljoprivredom i zemljoradnjom, a otac joj u svemu tome pomaže – priča nam izvor i dodaje:

Pročitajte: Rada spremna da dečku oprosti nasilje

Scandal novine

Rada ManojlovićIVAN VUČIĆEVIĆ

– Ona je svesna da je u tom poslu budućnost, a i želi da promeni mnoge druge stvari u svom životu. Dok je bila sa Harisom, sve vreme je bila u stanu i nije se mnogo družila, međutim, sada je sve drugačije. Izlazi, putuje, angažovala se oko biznisa sa tatom, mnogo se bolje oseća, nekako diše punim plućima, a i prolepšala se – kaže izvor i nastavlja:

– Kuća na selu se uveliko sređuje, pa je pitanje dana kada će se Rada vratiti. S njom je nakon Harisovog iseljenja sve vreme bila sestra Maja, a sada se obe raduju što će živeti u porodičnoj kući koja ih seća na detinjstvo. Rada nastavlja i sa pevanjem, uskoro će kupiti i stan u Beogradu, ali će u njemu boraviti samo kada bude imala potrebe zbog nastupa – priča nam izvor i dodaje:

Pročitajte: Rada Manojlović ne sme da izađe na oči Harisovim roditeljima

Scandal novine

Rada ManojlovićIVAN VUČIĆEVIĆ

– Osim voćnjaka, Rada s tatom ulaže i u posao s kozama, imaju već farmu koza, međutimm, u planu je i da se to proširi jer se jako dobro prodaju kozje mleko i sir. Samo je pitanje kako će se sada slagati s maćehom jer će živeti zajedno, ali verujem da će sve biti u redu. Pa oni su civilizovani ljudi – zaključio je izvor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije