PRIVEDENA MAJA MARINKOVIĆ!

30/08/2022 15:03
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Maja bi mogla da završi iza rešetaka

Maja Marinković napravila je skandal u petak veče, kada je fizički nasrnula na Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu, zbog čega je i bila privedena.

Maja ponovo pravi probleme

Navodno, starleta je došla da se vidi s Carem, s kojim je obnovila vezu. On je tog momenta bio kod Zole, koji je tu odseo, da se dogovore oko snimanja spota. Maja je iz čista mira doživela pomračenje uma i počela da se ponaša kao da je sam đavo ušao u nju.

Scandal novine

– Maja i Filip ponovo su počeli da prave skandale epskih razmera. Iako je delovalo da se nikada neće pomiriti ni ponovo biti zajedno, desio se njen raskid sa Pecom Raspopovićem, a Carev s Dalilom, što je bio razlog više da se oni opet spoje. Sve je ispalo spontano. Car joj je slao poruke, ona odgovorila i došlo je do dogovora da se vide i ponovo podgreju ljubav. Car je imao snimanje emisije na Pinku, a Maja potpisivanje ugovora. Bila je idealna prilika da se vide i osete jedno drugo. Car je mnogo kasno završio snimanje emisije, negde posle tri ujutru. Imao je dogovor da ode kod Zole u hotel na Voždovcu, gde je ovaj bio smešten. Već tada je Maja počela da sikće na njega, nije želela da se viđa sa Zolom. Tu su se žučno posvađali, ali su oboje spustili loptu i dogovor je pao da ona dođe kod Zole u hotel – počinje priču izvor blizak starleti koji je upućen u sva dešavanja vezana za njen odnos s bivšim zadrugarom, pa nastavlja dalje:

SCANDAL!

 

– Maja je upala u hotel i već na recepciji je napravila skandal jer nije želela da ostavi ličnu kartu kod recepcionera. Psovala ga je i galamila na njega. U jednom trenutku je nasrnula na Cara i počela da urla. Grebala ga i čupala. Bacala je sve po hotelskoj sobi. Letele su lampe, piksle i sve što je nalazila. Niko nije mogao da joj priđe. Onda je skočila i na Zolu i izgrebala ga po telu. Oni su jedva uspeli da je izbace iz sobe onako pocepanu i bosu. Kada je videla da nema gde, Maja je počela da lupa na sva vrata soba i budi goste. Upala je u jednu od soba i počela da bije nepoznatu ženu koja je tu odsela. Ta žena je pokušavala da je istera iz svoje sobe – rekao je izvor za „Republiku„.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije