POZNATA VAM SITUACIJA? Jovani Joksimović je OVA PEVAČICA OTELA PARTNERA, bile su NAJBOLJE DRUGARICE!

03/08/2022 16:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Jovana Joksimović ostala i bez partnera i najbolje drugarice

U vreme njihovog bliskog prijateljstva Jovane Joksimović i pevačice Aleksandre Radović, voditeljka je bila u dugogodišnjoj vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim.

Jovana je pre Željka bila u vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim

Veza je obećavala, skupoceni prsten je bio na Jovaninoj ruci, a celoj situaciji se radovala i drugarica Aleksandra Radović. Ipak, Jovana je zbog sadašnjeg muža, Željka Joksimovića, ostavila nekadašnjeg direktora BK televizije.

Scandal novine

– Mislim da se između dvoje ljudi nešto desi ili ne. Ta zaljubljenost koja dolazi kao neka prva emocija, taj neki životinjski instinkt koji ne možeš da sprečiš, meni se dogodilo kada sam imala 27 godina. Pre toga sam bila u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam imala nijedan razlog da ne krenem za svojim osećanjima. Mislim da je to bilo poprilično iskreno sa moje strane. Zaljubila sam se i želela sam da živim svoju ljubav i tako sam se odlučila, a i Željko je tako odlučio. I tako postadosmo mi prvi evrovizijski bračni par – prisetila se voditeljka u intervjuu za TV Grand.

Inače, Aleksandar je od Jovane stariji 12 godina. Oni su pet godina bili zajedno, a 15 dana pre okončanja veze, Zeremski ju je verio.

Nakon kraha veridbe, Jovanina najbolja drugarica, Aleksandra Radović osvojila je slomljeno srce biznismena.

Scandal novine

Pevačica je potom dobila ćerku sa Zeremskim, ali ni njihova veza nije dugo opstala.

Nakon samo mesec dana od rođenja naslednice, ljubavi Aleksandre i Zeremskog došao je kraj.

Radović i Joksimović više nikada nisu uspele da obnove srušeno prijateljstvo. Od tada, Aleksandra je odlučila da svoj emotivni život sačuva od javnosti, pa se o njenim emotivnim izborima ne zna mnogo.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije