POTPISANI NOVI UGOVORI: Evo ko ULAZI U ZADRUGU 6!

16/07/2022 18:00
Scandal portal

Zadruga prikuplja sve više poznatih za šestu sezonu

Prošlo je svega par dana od završetka rijalitija „Zadruga 5“, a već se uveliko spekuliše ko će se naći na lusuznom imanju u Šimanovcima za nešto više od mesec dana.

Zadruga počinje 6. septembra

Iako se govorilo o brojnim starim i novim licima, kako naš izvor blizak produkciji tvrdi, postoji spisak prioriteta, a većina njih je već potpisala ugovor za sledeću sezonu rijalitija Zadruga 6, kako pišu mediji.

Lepi Mića

Svi već znaju da će rijaliti veteran Lepi Mića ponovo biti deo rijalitija, a šuška se da će mu društvo praviti bivši ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car. Njih dvoje navodno su već odlučili da budu deo „Zadruge“.

Scandal portal

Kristijan Golubović i Kristina Spalević takođe će navodno ući u Belu kuću.

Scandal novine

Jedan od onih za koje se piše da će se naći na imanju u Šimanovcima jeste i dobro poznati kaskader Uroš Ćertić. Navodno će i Stanija Dobrojević sa bivšim dečkom Markom Markovićem ući u rijaliti.

Scandal novine

I bivša zadrugarka bivša zadrugarka Anja Todorović bila je na razgovoru kod Velike šefice, kako bi porazgovarali o mogućem takmičenju u šestoj sezoni ,,Zadruge”.

– Anju su pozvali na razgovor, ona se naravno odazvala pozivu, jer je ona zahvalna Pinku što su joj dali priliku i prvi put da učestvuje. Razgovarali su o svemu, dali su joj dobru ponudu, jer to je ipak Pink. Ja sam joj rekao da uđe, jer će se tako oporaviti od svega nakon raskida sa Cveletom, a to joj je i više nego potrebno – govori izvor za Republika.rs.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije