Tvrdi da su se VENČALI tokom devedesetih: Pojavio se BIVŠI MUŽ Dragane Mirković (FOTO)

30/08/2022 14:00
Dragana Mirković

IVAN VUČIĆEVIĆ

Dragana Mirković ponovo u centru medijske pažnje

Manje poznata činjenica je da je Dragana Mirković pre braka sa Tonijem Bijelićem, bila je u dugogodišnjoj vezi sa poznatim estradnim menadžerom i političarom.

Dragana Mirković je bila u dugogodišnjoj vezi sa Zoranom Bašanović

Naime, Dragana je devedesetih godina, na vrhuncu svoje popularnosti, bila u vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom, menadžerom i političarom. U to vreme Bašanović je folk zvezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspehe, uživali u ljubavi. A onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos.

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno venčali.

SCANDAL

– Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije – obelodanio je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić.

Podsetimo, Mirkovićeva je ubrzo nakon Zorana upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima ćerku Manuelu i sina Marka.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije