PECA NIJE ODRŽAO OBEĆANJE: Aleksandra se iselila iz stana, MAJA STIŽE U NOVI SAD!

01/08/2022 14:00
SCANDAL!

IVAN VUČIĆEVIĆ

Maja Marinković dolazi u srpsku Atinu

Maja Marinković nakon odmora u Italiji otišla je za Novi Sad odakle je njen novi izabranik Peca Raspopović.

Maja Marinković nastavlja vezu sa partnerom najbolje drugarice

Maja Marinković nedeljama je u žiži interesovanja zbog nove veze sa Petrom Raspopovićem, kojeg je „otela“ svojoj bivšoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

Starleta je nakon ozvaničenja veze sa dečkom uživala u Crnoj Gori, nedavno su spakovali kofere i uputili se u Italiju, a sada je par konačno odlučio da se vrati za Srbiju.

SCANDAL

Kako mediji sada navode, Marinkovićeva je došla za Beograd, ali je vrlo brzo otišla kod Pece u Novi Sad, a upravo Aleksandra ga je nedavno iselila iz stana u kojem su živeli sa decom.

„Maja se vratila jutros za Srbiju, otišla je pravo u stan, bila je umorna mnogo. I od puta, i od svega. Ali se bar odmorila, što je bitno, sada da nastavi da pravi skandale (smeh)“, govori izvor za Republika.rs i nastavlja:

„Ali neće dugo biti tu, ide danas dalje, ide za Novi Sad, došla je samo da uzme neke stvari. Ona prosto živi ovo leto punim plućima“, dodaje.

Scandal novine

Izvor je otkrio i kakva je situacija sa Pecom Raspopovićem:

„Oni se super slažu, Maja je pronašla nekog ko je razume, ko je smirio potpuno, a on je našao devojku koja ispunjava sve njegove kriterijume, čovek voli da ima dobru ribu pored sebe, a Maja je realno, jedna od najjačih devojaka kod nas, da nije, ne bi je ovoliko jurili“, priča izvor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije