Ove zvezde su IMALE MILIONE, a živele kao PODSTANARI!

04/08/2022 17:30

Pevači muku mučili dok su se probijali

Većina estradnih umetnika u Srbiji ne poseduje svoju nekretninu, a uprkos tome što se godinama bave pevanjem i neretko hvale dobrom zaradom, malo je onih koji bi mogli da se pohvale da su zaradili za kuću ili stan.

Pevači nisu imali krov nad glavom u vreme najveće slave

Pevač Haris Džinović kao podstanar je živeo do svoje 70. godine, kada se sa porodicom uselio u vilu na Senjaku, koju su gradili tri godine. Godinama je govorio kako je „imati vilu na Dedinju kao imati je na Beverli Hilsu“, te da je to skupo, a onda se prošle godine sa porodicom ipak uselio u dom koji su opremili po sopstvenoj zamisli.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Haris Džinović (@harisdzinovic_official)

„To je bila teška muka. Tri godine, ali, eto, i to smo završili. Jedan zid sam pomerio i to je bilo sve, što nije bila velika investicija i nije bilo puno posla“, rekao je Džinović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Nikolic (@majanikolic_official)

Pevačica Maja Nikolić živela je u sobi kod jednog penzionisanog doktora u centru Beograda. Kako se pisalo, tu sobu godinama je plaćala 70 evra mesečno, što je potvrdio i čovek kod kog je živela.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic)

Romana Panić svojevremeno je pričala kako stalno ulaže u nešto, ali ne u nekretine, te je dugo živela u iznajmljenom stanu na Dorćolu. Još 2007, planirala je da podigne stambeni kredit, a kasnije je navodno pozajmila 50.000 evra, jer joj je falilo čak 30.000 za dvosoban stan na Voždovcu, gde i danas stanuje. U svoj dom Romana se vratila i posle boravka u australijskom zatvoru, gde je ležala zbog pljačke bankomata, pisali su mediji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Pevačica Tanja Savić se iz rodnih Radinaca doselila u Beograd. Pričalo se da je kasnije uložila 20.000 evra u kuću, u kojoj su njeni roditelji ostali da žive. Kasnije je godinama živela u Australiji sa suprugom i sinovima, a kada se vratila u Beograd, stanovala je u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu. Ipak, ona je uspela da kupi stan u Smederevu i tamo živi sa decom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan)

Goca Tržan je, uprkos uspešnoj karijeri, godinama bila podstanar, a svoj stan kupila je tek kada se udala za Ivana Marinkovića, sa kojim je dobila ćerku Lenu. Nakon što se razvela od Ivana, Goca je sa ćerkom ostala da živi u ovom stanu u Mirijevu, a otplaćivala ga je na rate. Ivan ju je nekoliko puta javno prozivao i tražio da mu da 20.000 evra, jer je „kredit podigla na osnovu hipoteke na stan njegove majke“. Zbog svega ovoga, pevačica je odlučila da proda nekretninu i sa ćerkom i suprugom Rašom Novakovićem preselila se u kuću u Rakovici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Pevačica Rada Manojlović spada među naše najplaćenije zvezde, ali godinama nije želela da kupi svoju nekretninu. Svu zaradu ulagala je u porodični dom u Četerežu, a svoj stan kupila je tek 2018. godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели I N D Y (@indy_ara_indira)

Indira Aradinović Indi otvoreno je govorila o tome da je promenila nekoliko stanova.

„Svi misle da ležimo na parama. Ovo mi je prijateljska varijanta, dobila sam ovaj stan s popustom. Nisam želela da odem da živim u 30 kvadrata da ne bih plaćala više od 200 evra“, objasnila je pevačica za „Pulsonlajn“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica Pavlović ranije je pričala kako joj je prioritet da ulaže novac u karijeru i spotove i da zato živi kao podstanar. Međutim, kada je zaradila dovoljno novca, ipak je sebi obezbedila nekretninu od od 320.000 evra.

Scandal novine

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojevremeno se u svom videu hvalio ogromnim stanom sa džakuzijem, saunom i garažom, ali i činjenicom da liftom iz garaže direktno može da uđe u stan. Međutim, iako su mnogi pomislili kako je stan njegov, jutjuber je objasnio da iznajmljuje ovu nekretninu vrednu dva i po miliona evra.

Scandal

Sve je začudilo kada je reper Stefan Đurić Rasta policiji nakon hapšenja navodno rekao da stanuje kao podstanar, te da je i automobil kupio na lizing, iako javnosti prezentuje luksuzan stil života.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije