Ne smeju da se pojave na imanju: Ove rijaliti zvezde su ZABRANJENE u Zadruzi!

Breaking news

19/06/2022 14:00
Scandal portal

Zadruga ne dozvoljava svim zvezdama da učestvuju u šouu

Rijaliti „Zadruga“ traje već pet sezona, a očekuje se i šesta. Kroz Belu kuću prošlo je mnoštvo poznatih, ali i potpuno anonimnih ljudi koji su želeli da zarade novac na ovaj način, ali i da steknu popularnost.

Zadruga je dodala Marka Osmakčića na listu zabranjenih

Mnogi su u tome uspeli, međutim ima i onih koji su zbog svog ponašanja sebi zauvek zatvorili vrata ružičaste televizije.

Marko Osmakčić, Paula Hublin, Monika Horvat, Dorotea Jovanović, Marko Miljković, Vladimir Tomović, Jelena Krunić i Vuk Mob našli su se na listi „zabranjenih“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DOROTEA 𝒪𝓃𝑒&𝒪𝓃𝓁𝓎 (@dorotea.official)

Dorotea Jovanović do „Zadruge 2“ bila je potpuno nepoznata domaćoj javnosti, ali se učešćem u rijalitiju vrlo brzo istakla, na određeni način. Svi pamte njen sukob sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, kada je po izlasku iz Zadruge, u studiju, iznela optužbe na račun produkcije. Naime, Dorotea je optužila produkciju da joj nisu ukazali medicinsku pomoć onda kada joj je to bilo potrebno, već šest meseci kasnije, a voditeljka ju je oštro demantovala. Od tada, Jovanovićeva se nije pojavljivala na Pinku, niti je nastavila da učestvuje u rijaliti programima.

Scandal

Vladimir Tomović je nedavno imao zakazano suđenje sa Pinkom, jer čelnici nisu, kako je on naveo, ispoštovali jednu od važnijih stavki ugovora, a potom su ga diskvalifikovali i na sudu potraživali 50.000 evra jer je štrajkovao glađu i time ugrožavao svoju bezbednost pred njihovim kamerama. Suđenje još uvek traje, tako da ćemo vremenom videti kakav će epilog Vladimirova priča dobiti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob)

Još jedan slučaj pamte svi verni gledaoci Zadruge. U pitanju je okršaj repera Vuka Moba sa Dušicom Jakovljević, koja je Moba optužila da je fizički nasrnuo na nju tokom reklamnog bloka u emisiji!

– Vuka sam smatrala za profesionalca i imala poštovanje prema njegovom profesionalnom radu, ni sa čim ga nisam isprovocirala. Dok su trajale reklame, on me je vređao, vikao po studiju, pominjao je razne stvari, obračunavajući se sa mnom. Rekla sam mu da ne treba tako da se ponaša. Kada sam ustala sa stolice, da protegnem noge kao što to inače radimo, nastavio je da vređa – rekla je Dušica tada za „Telegraf“.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije