DRAMA POPULARNE PEVAČICE: Otac Milice Pavlović PRETUKAO njenu majku!

17/08/2022 12:13
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Milica Pavlović ima tešku porodičnu priču

Poznato je da popularna pevačica Milica Pavlović nema kontakt sa rođenom majkom Mirjanom, a baku i deku je uvek doživljavala kao svoje roditelje.

Milica Pavlović nije u kontaktu sa majkom

Međutim, meštani sela Grabovnica kod Leskovca u kom danas živi Mirjanina sestra bliznakinja Dobrila, a koju svi znaju kao Cocu i gde na odmor nekoliko puta godišnje dolazi Mirjana, kažu da svi znaju da Milica Pavlović ne govori u javnosti istinu o majci, piše Srpski telegraf.

Scandal novine

– Čak ni posle toliko godina bola i patnje Mirjana nema priliku da ćerku uveri u to da je njen brak bio osuđen na propast zbog toga što je nisu prihvatili svekar i svekrva, koji su Milicu još, kao devojčicu, preoteli od majke i odgajali kako su hteli, dok je ona čistila kafane po Švajcarskoj da bi se prehranila – tvrdi Mirina i Cocina prva komšinica Slavica.

Meštani Grabovnice i danas žale što je Mira tako loše prošla u životu.

– Plan je bio da otac Dragoslav i majka Mira Milicu dovedu u Švajcarsku kad se malo ustabile, ali je razvod, kojem su kumovali Dragoslavovi roditelji i njegova sestra zaposlena u Beogradu kao medicinska sestra, uništio sve planove. Mirjana i Dragoslav su i otišli iz zemlje jer njegovi nisu prihvatili snajku i stalno su je ogovarali. Dragoslav je pod uticajem svojih počeo da zlostavlja i bije Miru i da je strahovito ponižava, te je posle nekoliko godina zlostavljanja usledio razvodpričaju komšije.

SCANDAL

Pevačica je do današnjeg dana navodno nemilosrdna prema majci jer je poverovala u priču očeve familije, koja ju je navodno ubedila da je njena majka loša i da je ostavila svojevoljno i zanemarila je, a navodno su prikrivali od nje da joj je iz Švajcarske slala novac i odeću i pokušavala da je povede sa sobom kad je već bilo kasno.

Susedi tvrde da je Mirjana bila primorana da ćerku ostavi kod baba Rade i dede Vladimira u selu Bunibrod dok se ne svađe s mužem u Švajcarskoj:

– Milicu je majka kasnije ukrala iz škole u Guberevcu i pobegla s njom u Švajcarsku, ali je dete bilo već zadojeno da mrzi majku i patilo je za dedom i babom. Mira se uplašila za dete, s jedne strane, mislila je da će da se razboli, a s druge, pretili su joj i preko ambasade tražili devojčicu, pa je na kraju bila primora na da je vrati, ali se i dan-danas kaje što je tada poklekla pred ucenama pošto kasnije nije mogla nikako više da je uzme nazad- otkrivaju meštani sela Grabovnica.

U Mirinom selu nekoliko njih je navelo da je Milica lepotu nasledila od bake Radmile i mame, ali i da neodoljivo podseća na tetku Cocu. Svi kažu da im je bila poznata Radmilina doživotna patnja za unukom, ali i svih ostalih s majčine strane.

Scandal novine

Milica nikada nije prihvatila kao familiju bilo koga od Đorđevića, ni majku, ni dve njene rođene sestre, ni baku, ni dedu. Jedino je kontaktirala sa Jovanom, sestrom od tetke, koja je danas majka ima troje dece, ali ne znam da li su više u kontaktu. Baka Rada je dolazila kod mene i jadala bi mi se koliko im je teško zbog Milice, umrla je pre oko tri godine utučena i žalosna zbog nje jer je ona slušala priču babe i dede po ocu, koja nije bila istinita – priča komšinica Slavica i naglašava:

 Istina je da su ti baba i deda razdvojili Miličine roditelje i napravili situaciju kakva je i danas, da majka od Milice ne dobije nikakvu povratnu reakciju na njene pokušaje da stupe u kontakt. Mira je duša od čoveka, a taj Miličin otac mutava osoba. I da vam kažem najvažnije – Mira ni prvi put nije odlučivala o tome da Milicu ostavi u Bunibrodu, bila je primorana! – završila je komšinica.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije