Osmakčić se POKAJAO? Poslao PORUKU VIKTORIJI!

23/06/2022 14:32
Scandal novine

Osmakčić nikad emotivniji

Marko Osmakčić je objavio video na kojem peva stihove za koje mnogi misle da ih je posvetio svojoj bivšoj devojci, Viktoriji Mitrović.

Osmakčić sa porodicom lažirao očevu smrt i napustio rijaliti

Marko Osmakčić se napustio rijaliti šou program „Zadruga 5“ tako što je lažirao smrt oca i ostavio trudnu devojku u imaginarijumu u Šimanovcima.

Marko Osmakčić

Od trenutka kada je saznao da će postati otac vršio je pritisak na Mitrovićevu da abortira, a svađe i tuče koje im inače nisu bile strane, samo su postale još žešće. Viktorija je do poslednjeg momenta odlagala da ode na kiretažu, ali je na kraju odlučila da ne rodi dete „takvom čoveku“.

Par dana nakon Mitrovićkinog prekida trudnoće Osmakčić je objavio video na kojem se vozi kolima i peva stihove pesme Ivane Selakov i Amar Gileta „Boli, boli“, a mnogi su pomislili da je ove reči uputio Viktoriji:

Viktorija Mitrović

– „Kada te pitaju šta smo bili mi, šta im kažeš ti? Istinu il’ laž? Dobro se s’ dobrim uvek lako sastavi a loše sa lošim nikako, da znaš, a fališ mi ko travi rosa, dok se sa mnom svađaš bosa…“ – bili su samo neki od stihova pesme.

Podsetimo, Franjo Osmakčić, otac Marka Osmakčića, sa ostatkom porodice je osmislio plan da „izbavi“ sina iz rijalitija. Franjo je lažirao sopstvenu smrt koju je potvrdila i njegova supruga, a Marko je izveden iz rijalitija.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije