Novi skandal ADAKTAROVIH, a evo kako je u sve UMEŠAN MARKO MILJKOVIĆ!

Breaking news

07/09/2022 10:27
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ/PRINTSCREEN YOUTUBE

Adaktarovi ponovo šokiraju naciju

Protekle nedelje emitovana je druga epizoda rijaliti šou-programa „Adaktarovi“, a članovi ove porodice su je gledali na nesvakidašnji način.

Adaktarovi gledaju rijaliti iz bazena koji su ugrejali, svi se odmah setili Marka Miljkovića

Naime, oni su bazen koji je nalazi u dvorištu njihove vile zagrejali na čak 35 stepeni Celzijusovih, dok je napolju temperatura bila 16 stepeni.

– Ne znam koliko možete da vidite, ali je vruća voda u bazenu. Uključeno je na 35 stepeni, pa isparava. Ne znam koliko se para vidi na snimku. Pripremamo se da iz bazena gledamo „Adaktarove“ poručio je u svom prepoznatljivom maniru Adam Adaktar.

MARKO MILJKOVIĆ NIJE TREBALO NIKADA DA SE POJAVI U MEDIJIMA, A ZAŠTO, PROČITAJTE OVDE

Scandal novine

ADAKTAR IMA BRATA KOJI JE ODBAČEN OD PORODICE, KAKO ON IZGLEDA, POGLEDAJTE OVDE

„Da li ste vi, ljudi, normalni? Pa, račun za struju ima da bude milijardu dinara“, „Ala vi široko živite, mašala“, „Samo se duševna sirotinja hvali materijalnim stvarima“, „Meni je vas nekako žao“, „Ostavite ljude na miru, svako se ispruži koliko je dug, tako i oni“, nizali su se komentari na Tviteru, ali je jedan posebno nasmejao korisnike ove društvene mreže.

„E, gde je ovo bilo Marku Miljkoviću u ‘Velikom bratu“ kad je hteo šerpom vode sa šporeta da zagreje bazen“, napisao je jedan tviteraš.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije