NOVI HAOS: Šako optužio koleginicu da SABOTIRA NJEGOVU KARIJERU!

30/07/2022 18:00
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Šako besan zbog propalog dueta

Buknuo novi estradni rat!

Šako ljut na Andreanu jer im je pukla pesma

Šako Polumenta izjavio da je Andreana Čekić krivac što njihov duet “ Krvna grupa“ ima malo pregleda na Jutjubu.

Sa Čekićkom sam objavio pesmu. Možda sam očekivao malo više, strahovito je dobra pesma, ali možda je to što nas nema na terenu. Za to je ona kriva. Žao mi je što sam toliko energije uložio. Ova pesma stoji na milion i po pregleda, neke kolege po 15, 20 miliona… – rekao je Šako nedavno za TV Pink i dodao:

– Imali smo jedno gostovanje na TV-u, trebalo je više da poradimo na tome i nije trebalo tu noć da se izdaju dve pesme. Tragično, toliko sam dao sebe, to sve skupo košta, odjednom se pojavi druga pesma, to se reklamira, a ovo ne. U srcu mi je, volim je, gotivim, ali ja živim drugim životom, odgovornim. Odgovoran sam prema kolegama, kako na privatnom, tako i na poslovnom polju. Ona je dobar vokal, dobar čovek, ali nešto je tu zatajilo. Trebalo je da se fokusiramo na našu pesmu, koja je i te kako dobra. Nisam hteo ništa da kažem, ja držim do sebe, nedostižan sam. Ne kucam ni na čija vrata – rekao je Šako.

Tim povodom pevačica je objasnila za da je ipak neorganizovnost njenog kolege osnovni razlog što se pesma nije plasirala na pravi način.

– Žao mi je što duet nije jače odjeknuo, ali mislim da ima vremena za to. Kada me je Šako pozvao da gostujem u pesmi, rado sam prihvatila. Odmah sam mu rekla da sam prezauzeta zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza i da ne znam kada ću moći da snimim spot i odradim sve ostale stvari koje su potrebne – rekla je Andreana za „Kurir“ i dodala:

– U startu sam mu naglasila da uskoro treba da izađe i moja solo pesma koju sam najavila čak godinu dana ranije – rekla je Andreana i otkrila sa kakvim se sve problemima susretalala prilikom promocije pesme:

Scandal novine

– Šako me je zamolio da se pesma premijerno i što pre emituje u „Amidži šouu“, što sam ja ispoštovala i sama zamolila organizatorku emisije da to realizuje. Ona je devojka jedva našla termin jer je sve bilo popunjeno unapred i na kraju smo se dogovorili da to bude 7. juna ove godine. Šako i njegov menadžment su prvo rekli da im taj datum odgovara, a nakon sat vremena su mi javili da spot ne može da se završi tako brzo, pa su ga tako tri puta otkazivali i zakazivali ponovo. Inače, spot je snimljen dve nedelje pre dogovorenog termina za emisiju. Organizatorku i PR Ognjenove emisije sam mnogo izmaltretirala i onda mi je devojka rekla da dođem sama sa solo pesmom, a da ćemo duet sa Šakom emitovati kada on bude spreman. To je razlog zašto su u emisiji obe pesme emitovane premijerno. Nisam imala nikakvu lošu nameru, nije ni logično da ja bojkotujem nešto o čemu učestvujem  – ispričala je Čekićeva.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije