KARLEUŠA I TOŠIĆ JOŠ NISU POTPISALI PAPIRE ZA RAZVOD, a ovo dokaz da se JELENA NADA POMIRENJU!

27/07/2022 11:03
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Karleuša pati zbog razvoda

Jelena Karleuša se još uvek nije zvanično razvela od supruga Duška Tošića. Pevačica je još od januara mirnim putem pokušava da zajedno sa suprugom prevaziđe sve bračne nesuglasice, a izgleda da od toga i dalje ne odustaje.

Karleuša je nekoliko puta pokušala da odgovori Duška od razvoda

– Iako je trebalo da to obave još onda kada je Jelena o tome i zvanično obavestila svoje pratioce na Instagramu, pa i pre toga, iz nekog razloga to je sada više puta odlagano. Niko ne zna pouzdano zašto je tako, ali se pretpostavlja da pokušavaju da reše nesuglasice, dok postoje i oni koji veruju da ipak može doći do pomirenja i da će Karleuša i Tošić odustati od razvoda. Kao što se i više puta pisalo u medijima, oni su i ranije bili na korak od toga da podnesu zahtev, ali ih je uvek nešto sprečavalo u tome – rekao je sagovornik „Kurira“.

Scandal novine

Da se nešto dešava na tom polju, upućuje i činjenica da je Karleuša u poslednje vreme sentimentalna prema bračnim uspomenama.

Jedna od njih je i fotografija koja se nedavno pojavila na jednoj od brojnih pevačicinih fan stranica, a na kojoj se ona vidi kako u vreme najveće ljubavi uživa sa Tošićem na bazenu jednog hotela.

Ova fotografija joj se svidela i lajkovala ju je. Pored ovog, Jelena je nedavno na svom Instagram storiju objavila i nekoliko fotografija sa venčanja sa Duškom od pre 14 godina, na kojima su se videli i članovi njihovih porodica.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije