Nikolinu Pišek bol naterala na promene: Evo gde planira da se preseli

11/06/2022 17:00
Scandal novine

PRINTSCREEN INSTAGRAM

Nikolina Pišek u sve gorem zdravstvenom stanju

Nikolina Pišek suočila se sa iznenadnom smrću supruga Vidoja Ristovića s kojim ima osmogodišnju ćerku Unu Sofiju, a voditeljkino zdravstveno stanje se iz dana u dan pogoršava. Zbog nemogućnosti da se oporavi, ali i želje da pobegne od pritiska porodice i javnosti, stopirala je radove na porodičnoj vili u Zagrebu i rešila da se preseli u Evropu.

Nikolina Pišek razmišlja da se preseli u Španiju ili Francusku

Pišekova već danima razmatra koji evropski grad je idealan za nastavak školovanja njihove ćerke kako bi se preselile pred kraj letnjeg raspusta.

PROČITAJTE: Nikolina Pišek progovorila: Sve ide ulošem smeru

– Nikolina je iz dana u dan sve gore, njeno psihičko stanje se naglo pogoršalo, a počela je i da gubi kilograme. I to malo hrane što pojede, ona povrati. Zbog svega što joj se desilo donela je odluku da uradi nešto za sebe i svoje ćerke. Razgovarala je sa mezimicom Hanom Leonardom koju ima iz prvog braka i koja je već godinama u Škotskoj sa ocem, a potom i sa malenom Unom Sofijom o selidbi u Evropu i čim je dobila podršku svojih ćerki, počela je da planira odlazak iz zemlje – otkrio je izvor za „Alo!“, i dodao da će prodati nekretnine koje ima u Hrvatskoj ukoliko se ukaže prilika da kupi porodičan dom u Evropi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko lokala koje planira da proda čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvek je želela nekretninu u nekom evropskom gradu, a Vidojeva smrt je ubrzala taj proces. Planira da izgradi novi, srećniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji je vraćaju na bolne uspomene – naveo je izvor, koji je potom otkrio da Nikolina razmatra tri evropske zemlje.

PROČITAJTE: Nikolina Pišek se pismom oprostila od Vidoja

– Prva želja bila je da se skuće u Italiji koju obožava, posle čega je po savetu prijatelja i porodice uzela u razmatranje i Španiju i Francusku. To su zemlje sa jako dobrim obrazovnim ustanovama koje nude lepu budućnost za njenu ćerku – zaključuje izvor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije