Nikolina poslala saopštenje javnosti: Miša Grof želi da OTME ono što pripada MOJOJ DECI!

23/06/2022 17:00
Nikolina Pišek

Nikolina morala da reaguje zbog svekra

Nikolina Pišek, poslala je saopštenje medijima, nakn što ju je biši svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, optužio da je zanima samo novac i da ne mari za uspomenu na pokojnog Vidoja Ristovića.

Nikolina se medijima obratila saopštenjem

Kako je naveo Ristović, Nikolina je vršila pritisak na Vidoja da završe kuću i tvrdi da je to bio i uzrok njegove smrti, što je posebno potreslo voditeljku.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Scandal novine

“Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Vitora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio.

Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao“, piše u saopštenju.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije