Natasa Bekvalac KRIJE TEŠKU BOLEST!

19/08/2022 22:00
Scanda novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Nataša Bekvalac progovorila o teškoj borbi

Nataša Bekvalac priznaje da joj nije bilo nimalo lako da prebrodi tri teška brodoloma koja je imala u životu, ali takođe ističe da to nije, srećom, ostavilo posledice na njeno mentalno zdravlje! Zbog toga je mesecima unazad tražila stručnu pomoć i to nikada nije ni krila, a sada je po prvi put o tome detaljno javno progovorila, te objasnila kako je prebrodila sve teške trenutke.

Nataša Bekvalac: Da mi ćerke nisu ovoliko zahtevne, ja bih sigurno podlegla!

–Nemojte da mislite da ja nisam trajno oštećena zbog tuge i stresova koje sam imala. To što sam ja pozitivna osoba i što sam generalno nasmejana, to ne znači da nisam trajno oštećena. Tri puta ti se desi da ne uspeš u onom o čemu si maštala. Naravno da će to ostaviti na tebi traga, ali meni je život nekako namestio da sam roditelj i to da imam veliko i malo dete. I da sam samohrani i samostalni roditelj… Bukvalno mislim da nemam njih dve tako zahtevne kao što jesu, ja bih podlegla – iskrena je Nataša dok priča o emotivnim slomovima sa kojima se nosi i sada iako su sve te teške životne situacije odavno njena prošlost:

SCANDAL

– Depresija mi je bila preko potrebna, bukvalno mi treba pet dana da legnem. Da ugasim svetlo, da se ne kupam, da mi niko ne dolazi, hoću da budem u depresiji, a ne mogu jer Keti treba ujutru u školicu, Hana mi ima problem ne znam ni ja koji u tom trenutku. Mene je natempirao Bog da budem ovakva. Ali nemojte misliti da moje srce ne broji ožiljke i da nisam u nekim trenucima jako tužna što nemam porodicu onakvu o kakvoj sam maštala. Nisam sigurno maštala da moja deca odrastaju bez očeva – ispričala je Bekvalčeva i otkrila kako je nastao njen veliki hit „Mala leđa“.

Scandal novine

– Generalno izbegavam da pričam o muzici, pogotovo što često potcenjujemo svoju publiku. Nekad i ne treba da upoznajete svoje idole. Ja sam imala par momenata… Naime, upoznala sam ljude i sve mi se onako srušilo. Iz tog razloga ne volim da prepričavam svoju muziku, da govorim u kom trenutku je nastala i ostalo. Konkretno ovu pesmu je napisala Marina i napisala je nakon Danilove nesreće. Prosto ceo taj album je bio takav kakav jeste. Ja sam uvek muziku tako nekako i stvarala. Uvek sam radila sa ljudima koji su mi jako bliski saradnici i prijatelji i koji ne mogu da se izuzmu iz mog života. Prosto ne mogu da pišu ko zna šta, a da se meni dešava najveći brodolom ikada – zaključila je Nataša kojoj je muzika pre svega beg od svih problema i životnih brodoloma, a tek onda životni poziv.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije