Nadica Ademov pukla POLA MILIONA za album i 50.000 ZA PROMOCIJU!

22/06/2022 18:15
Nadica Ademov

Nadica Ademov uložila sve što ima u kvalitetan album

Pevačica Nadica Ademov deset godina je bila najtraženija po privatnim proslavama i klubovima, a sav novac koji je štedela svesno je uložila za tren oka. Naime, folkerka je nakon decenije rada konačno objavila svoj prvenac „Šapat vetrova“, koji je ovekovečila glamuroznom promocijom.

Ne štedeći, ona je za album, sa 12 pesama i visokobudžetnih spotova snimanih u zemlji i inostranstvu, potrošila čak pola miliona, što je danas vrlo retko budući da pevači više ne objavljuju CD-ove, jer im se ne isplati pa izbacuju po pesmu jednom u nekoliko meseci.

Nadica Ademov

– Ademov nije novac bacala na skupocene automobile, krpice, obuću, tašnice i ostale stvari već je štekala sa strane ne bi li ostvarila svoj san. S obzirom na to da je za projekat izabrala najskuplje saradnike, od Braje, Raleta, Baneta Opačića, Pere Stokanovića, Saška Nikolića, Steve Simeunovića, Milana Miletića, Peđe Medenice, Endžija Mavrića, Dejana Abadića, Srki Boja i drugih, a pored toga i najskuplje video produkcije za spotove, nije ni čudo što je toliko para otišlo za kratko vreme – otkriva jedan od pevačicinih saradnika.

Nadica Ademov

Prema našim daljim saznanjima, sama promocija folkerku je izašla oko 50.000 evra. Žurka je održana u jednom restoranu na Topčideru, gde je samo dekoraciju platila 15.000 evra zbog led ekrana, 5.000 crvenih ruža, dodatne rasvete… Haljina je stigla direktno iz Milana, a uložene su i dodatne pare za poklone za goste i luksuznu varijantu albuma sa USB dodatkom. Nakon promocije za medije, žurka se nastavila za njenu rodbinu, prijatelje i saradnike, pa za muziku nije žalila 15.000 evra jer je iz duše kitila muzičare.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije