Moka Slavnić: MOJ SIN NIJE UBIO ČOVEKA ZBOG KSENIJE, NEGO ZBOG OVE GLUMICE!

19/09/2022 22:00
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ

Moka Slavnić otkrio šta se dešavalo kobne noći

Iako se godinama pisalo da je Zvezdan Slavnić ubio čoveka zbog Ksenije Pajčin, njegov otac Moka tvrdi da se to desilo zbog Katarine Radivojević! Naime, on tvrdi da je Zvezdan sada ušao u rijaliti da bi ispričao svima istinu o sebi!

Moka Slavnić da je Zvezdan ubio čoveka nakon svađe oko glumice Katarine Radivojević

– Prvo i najvažnije da otkrije istinu o sebi do kraja. Ništa neće prećutati. Drugo, ja sam mu rekao idi i jedanput uzmi pare na pošten način, naravno, to je bilo u šali rečeno. Slatko smo se nasmejali. Da bi ušao u „Zadrugu“, moraš da budeš specijalna vrsta ljudi. Ja ih neću karakterisati koja je to vrsta, jer mi to sve vidimo. Ja poznajem Kristijana Golubovića, Lepog Miću, Mikija iz Kupinova. Svako je imao neku zajebanciju, ja u to ne ulazim.  Zadrugu ima neko ko voli, ima neko ko ne voli, ali nemam ništa protiv – objasnio je Moka, pa se osvrnuo na kobnu noć koja je njegovom sinu obeležila život, te naglašava da tragedija nema veze sa Ksenijom Pajčin.

SCANDAL

– Ona tu noć nije bila tu, a moj sin i ona nisu bili u vezi. U „Četiri sobe“ te noći je bila glumica Katarina Radivojević sa svojom drugaricom. Igrala je provokativno i nekulturno, moj sin kao mangup im je poslao piće. Momak koji je bio društvu, jedan od trojice, pozvao ga je napolje da se tuku i uhvatio se pozadi kao da ima pištolj. Zvezdan u tom momentu nije imao oružje, ali mu je neko dodao. U toj tuči je naišao pokojni Oliver Ivanović, koji je pokušao da mog sina zaustavi da tog dečka ne bije. Nažalost, pošto se to dešavalo u dvorištu, bila je samo jedna sijalica i vidljivost je bila mala. Zvezdan se uplašio da će ovaj dečko da mu uzvrati i rukom u kojoj je držao pištolj hteo da udari Olivera, ali je prst proklizao i došlo je do ispaljivanja metka u tog mladića. Bez ikakve namere, u samoodbrani je to uradio. Posle je počela istraga. Dobio sam poziv od anonimne osobe da u to vreme dam po 1.000 maraka da napišu izveštaj koji je u korist mog sina. Rekao sam da Zvezdan to nije želeo da uradi i da sam spreman na to da sud dokaže. On nije pucao sa dva i po metra, jer kad tako pucaš, kaže se ubio si ga kao zeca. To je umišljaj. Znao sam da moj sin, nažalost, ima onu stvar na mene i da će to da izdrži jer je korektan – rekao je Moka priznao da je porodici nastradalog izjavio saučešće:

 

– Pozvao sam majku plačući i ridajući kao sad. Rekao sam joj: „Gospođo, više bih voleo da me je neko pozvao i saopštio da je neko ubio Zvezdana nego što ja u ovakvoj situaciji treba vama da izjavim.“ Izvređala me je na pasja usta. Rekao sam da je razumem, izgubili ste sina, a moj sin ima šansu da se ispravi. Tako se to završilo – objasnio je Moka koji tvrdi da njegov sin nema veze sa drogama:

– Zamoljen je da drugu donese to, i to je uradio bez ikakve nadoknade. Bio je kurir i nadrljao je zbog toga. Podmetnuo se da učini i sebi napravio problem. Budalasto je da iz Beograda nosi drogu u Kruševac. Pljačkao je zlatare i osuđen je za to.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije