Mirza Hatić zapretio Kristijanu: UZEĆU TI TRUDNU KRISTINU I OVAKO SAM BIO SA NJOM!

17/09/2022 22:00
SCANDAL

IVAN VUČIĆEVIĆ/TIK TOK

Kristijan Golubović u sukobu sa tiktokerom

Mirza Hatić i Kristijan Golubović odavno imaju sukob i redovno se prepucavaju po društvenim mrežama, a sad mu je Mirza uputio poruku i javno, a tiče se Kikijeve verenice Kristine Spalević sa kojom on čeka bebu! Inače, Mirza je 2018. Godine bio osumnjičen da je skinuo pravoslavni krst iznad Sarajeva na Zlatištu.

Kristijan Golubović dobio upozorenje od Mirze Hatića

– Veliki pozdrav za mangupa na baterije, i to istrošene! Kristijane, vidim tamo da me pominješ, ovakav sam, onakav sam… Vidim da si dobio i donaciju od nekih divljaka, ali ti i jesi za to, za divljake… Čujem grade ti kuću, pa ako ti bude šta trebalo za kuću, poslaću ti ja makar alat ili luster, ti si za luster, i alal ti bilo od mene! A Kristina ti je u sigurnim rukama, ona će možda ući, možda neće, ali uzeću ti Kristinu, to ti obećavam – kaže Mirza i nastavlja:

– To ti sto posto obećavam da ću ti je uzeti i da je ona moja jer sam ja i pre imao sa njom nešto, ali neće ona da ti prizna. E sad, gospodine, pošto si ti jedan veliki prevarant, varaš ljude tamo, donacije, ovo, ono, ti si uvredio mog brata, uvredio si čitav DGT, sve si oprostio. Kroatos ti je oprostio jer je on fin i miran momak i blag, voli da prašta, e on ti je halalio, e al ti ja nisam oprostio. Ja ću te naći jer imam pasoš, ne trebaš ti meni u Sarajevu, ja ću ti doći u avliju, sada te ja tražim – zaključio je Mirza.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije