Miljana sprema PAKAO ZA FINALE ZADRUGE: Raskrinkan PLAN Kulićeve, reagovaće obezbeđenje rijalitija?

22/06/2022 18:00
Miljana Kulić

IVAN VUČIĆEVIĆ

Miljana sprema osvetu Čoliću

Diskvalifikovana učesnica „Zadruge 5“ Miljana Kulić spremila je sačekušu bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, navodno je platila 3.500 evra da bi di-džeja šest momaka našlo posle velikog finala.

Miljana je i ove sezone diskvalifikovana iz Zadruge

Miljana je u naletu besa ispričala dečku Nenadu Macanoviću Bebici i roditeljima Mariji i Siniši Kulić šta je isplanirala, ali oni nisu uspeli da je spreče u nameri da povredi bivšeg, s obzirom na to da je novac nepoznatim muškarcima dala na ruke pre nekoliko dana.

Scandal novine

– Miljana je rekla dečku Bebici da nikada nikome ne ostaje dužna. Objasnila mu je da će Zola da zapamti dan kada je upoznao, da se još nije oporavila od svega što joj je radio u rijalitiju i da čak i na operaciju želuca nije mogla odmah zbog pada imuniteta usled stresa. Rekla je: „Zola dobija uskoro šta treba. Platila sam momcima da ga prebiju. To sam davno obećala, nisam ispunila, ali sad će da se desi šta treba da se desi. Kad je Bebica rekao da treba da odustane, objasnila je da je to maltene već učinjeno, da je dala novac i da su ti momci već smislili kako i kada je najbolje da deluju – piše Rijaliti.

Scandal novine

– Niko nije mogao da utiče na Miljanu da promeni odluku. Mnogo je ljuta, po ceo dan gleda rijaliti i priča Bebici da se nervira zbog Zole. Njemu je neprijatno jer stalno priča o bivšem, ali on ide linijom manjeg otpora. Izbegava da joj bilo šta kaže jer odmah izbija svađa – završava izvor.

Tvrdnje izvora potvrdila je i Miljanina majka, Marija Kulić, koja nije želela mnogo da govoro o Zoli:

– Miljana mi ne da da bilo šta komentarišem, pa imajte razumevanja i za ovo. Ne znam da li je ikome dala pare, ona mi je rekla da će to da uradi, ali nekad samo priča uprazno. Ne mora da znači da će stvarno tako nešto da uradi. Svi vi dobro znate Miljanu. Ako se nešto desi, ona će svakako da snosi posledice, ali Zola sad ne treba da je interesuje, ima ona svojih briga – rekla je Marija.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije