Milica Pavlović IZ BOLNICE NA ROĐENDAN: EVO KAKO JE IZGLEDALA PROSLAVA OD 40.000 EVRA!

15/08/2022 17:00
Scandal novine

IVAN VUČIĆEVIĆ

Milica Pavlović proslavila 31. rođendan

Pevačica Milica Pavlović proslavila je prošlog četvrtka 31. rođendan koji je obeležila velikom žurkom!

Milica Pavlović obeležila rođendan luksuznom žurkom

Milica je na sopstvenu žurku stigla pravo iz bolnice gde je primala infuziju i vitaminske koktele jer se neko vreme unazad jako loše oseća i nije baš kako treba sa zdravljem pošto mnogo radi i nema vremena da predahne! Za dva meseca koliko traje špic sezone, nije imala celih deset dana za odmor.

Scandal novine

– Milica je baš želela da slavi rođendan, tako da je iz bolnice, onako iscrpljena i slaba otišla na mesto događaja – započinje naš izvor i dodaje:

Scandal novine

– Iznajmila je vilu jer je želela da napravi poseban ugođaj prijateljima koji su uvek tu za nju, a i sebi je htela da da malo oduška. Točila su se najskuplja pića, od hrane je bilo od ptice mleka… Jeste da je bila u bolnici, međutim, infuzija je malo digla i popravila imunitet koji joj je oslabio od napornog rada, pa je ispoštovala svoje goste – objašnjava izvor i dodaje:

Scandal novine

– U okviru vile koju je Milica iznajmila postoji i bazen. Baš je sve bilo na nivou, pevačica je za svoje prijatelje htela samo najbolje i to je i učinila, a ako na sve to dodamo i da je bila baš bolesna, zaista svaka joj čast. Baš je pravi domaćin i vidi se da je iz dobre kuće – zaključio je naš izvor.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije