Milica optužena da je OTELA PESMU: Uzela si mi hit, ni trepnula nisi!

16/06/2022 14:03
Scandal novine

Milica je prema tvrdnjama otela pesmu pre šest godina

Milica Pavlović i Ana Nikolić našle su se u centru skandala zbog numere „Provereno“.

Milica je u ratu sa Anom oko pesme, ali i kolegama koje je nisu podržale

Sada se oglasila i pevačica Olja Bajrami i šokirala tvrdnjama da je Milica Pavlović navodno njoj uradila sličnu stvar kao Ana Nikolić, a ovim povodom oglasio se autor pomenute numere.

MILICA PAVLOVIĆ ILI ANA NIKOLIĆ? KO JE BOLJE OTPEVAO „PROVERENO“! GLASAJTE!

Scandal novine

Olja je istovremeno podržala Milicu jer je Pavlovićeva pesmu „Provereno“ kupila, pa je samim tim pravda na njenoj strani.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 👑 𝔒𝔩𝔧𝔞 𝔅𝔞𝔧𝔯𝔞𝔪𝔦 👑 (@oljabajrami)

– Gledala sam sinoć isečak iz Amidžija. Pomno sam te slušala. Nego, boli, je l’ da? A vidiš Milice, ti dođeš u emisiju i kukaš na sva zvona i tražiš podršku, i dobićeš je jer si u pravu. A šta ću ja Milice? Kome sam ja imala da kažem? Sećaš li se 2016. godine i duetske pesme ‘Još se branim ćutanjem’ koju sam otpevala sa Alenom, čovek koji je došao po pozivu oca, pa bio zbunjen. Tu pesmu sam radila godinu dana, spremala, ona je bila plaćena… Bila sam na putu, posvađana sa celim svetom, znaš ko mi je bio celi svet, taj s kojim ti ne pričaš više… Milice, uzela si je, trepnula nisi… Evo, ja te i dalje podržavam, jer je sramno šta žena ženi može da učini, shvataš li sada, želim da naučiš iz svega ovoga – napisala je Olja.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije