Milan Milošević hitno mora na operaciju: Voditelj ima trombozu, nedavno bio u predinfarktnom stanju

Breaking news

11/05/2022 15:40
Scandal novine

Milan Milošević mora da pazi na zdravlje kako ne bi završio fatalno

Nakon što je jedva izvukao živu glavu kada je imao predinfarktno stanje, Milan Milošević našao su u novoj životnoj drami!

Milan: Ne želim da završim kao moj otac

Kako „Skandal“ saznaje, voditelj sada ima probleme sa trombozom i mora na hitnu operaciju.

Scandal novine

Milanov otac je preminuo u 45. godini od posledice infarktaIVAN VUČIĆEVIĆ

– Milan prvo mora da uradi color dopler krvnih sudova i da proveri koliko je stanje alarmantno – započinje naš izvor i dodaje:

– Ukoliko ne bude mogao da se leči adekvatnom terapijom, jedina opcija koja ostaje je hitna operacija. Od istog problema patila je i Lepa Brena i jedva se izvukla, i to operacijom. Ona je i sama pričala da joj se oduzela ruka na jednom koncertu, pa je hitno prekinula nastup i iz Ciriha se vratila u Srbiju gde su joj bukvalno lekari spasli život. Tada je za dlaku spasla i ruku i život – kaže nam izvor, a Milan nam je kratko rekao:

Pročitajte: Milan Milošević: Dejan se bori sam sa sobom, ali neće pući!

– Uradiću sve što treba, ne želim da završim kao i moj otac rekao je popularni voditelj.

Podsetimo, otac Milana Miloševića preminuo je iznenada od posledica infarkta u 45. godini života. Do duboke venske tromboze dolazi kada se u jednoj ili više dubokih vena (najčešće u nozi) stvori krvni ugrušak (tromb). Uzrok nastanka duboke venske tromboze može da bude neka bolest koja utiče na zgrušavanje krvi (koagulaciju).

Scandal novine

Isti zdravstveni problem kao Milan, imala je i Lepa BrenaIVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Milan prolazi kroz horor, danima mu prete ubistvom

Krvni ugrušak (tromb) u nozi može da nastane i ako se dugo niste kretali posle neke operacije ili povrede, ako ste dugo sedeli tokom putovanja ili ste morali duže vreme da ležite u krevetu zbog neke bolesti.

Duboka venska tromboza može da dovede do embolije pluća, koja nastaje ako se krvni ugrušci u nozi/nogama otkače i krvotokom dođu do pluća i tu se zaglave onemogućavajući protok krvi. Do embolije pluća može da dođe, a da nema nikakvih znakova duboke venske tromboze koja se takođe najčešće pojavljuje bez ikakvih simptoma.

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije