Da li MIA FOTOŠOPIRA SVOJE FOTKE? Pevačicin izgled danas SVI KOMENTARIŠU!

12/08/2022 21:06

Mia Borisavljević posvađala fanove

Pevačica Mia Borisavljević važi za jednu od najzgodnijih sa naše javne scene i ne krije da mnogo vremena provodi u teretani kako bi ima zategnuto telo.

Mia Borisavljević izazvala buru komentara

Tako je jedna od njenih fotografija završila na Tviteru i ljudi su pokrenuli ozbiljnu polemiku oko toga da li je Mia zaista zgodna ili samo sređuje fotografije za društvene medije.

Ono što je pojedincima zapalo za oko jeste fotka iz teretane u kojoj Mia Borisavljević pozira u helankama. Problem je što odraz u ogledalu daje drugačiji uvid u njeno telo u odnosu na ono što imamo prilike frontalno da vidimo.

Kako pokazuje ogledalo, njena zadnjica i butine su mnogo veće u odnosu na prednji deo tela. Zato se povela polemika da pevačica i nije baš stručna kad koristi fotošop i da je očigledno „samo zgodna na društvenim mrežama“.

„Zašto ovo radite, koga lažete?“, „Baš loš fotošop, ovo je bilo nepotrebno“, ređali su se komentari onih koji su poverovali u ovu fotku.

Sa druge strane, ima onih koji su stručniji sa obradama, pa znaju da ovde nikakve korekcije „nisu umešale ruke.

Scandal

– Moram da vam kažem da ova žena gram sala nema uživo. Bila sam na nekoj korporativnoj proslavi gde su bili ona i muž, kao bodibilderi su oboje – stoji u komentaru.

Takođe, ispod njega su se ređale rečenice da je Mia možda i najzgodnija žena na našoj estradi i da je ova fotka čista laž jer mogu da joj pozavide svi na izgledu.

Nešto kasnije se oglasio i korisnik koji je objavio fotku na Tviteri i naveo da je slika fejk i pistavio pevačicinu pravu objavu sa Instagramu iz aprila

Kupite novi SCANDAL!

Još iz kategorije